Robotterne er her

Om projektet Fakta

Om projektet

Hvordan kan den almene sektor effektivisere administrative processer ved at tage værktøjer som Robotic Process Automation (RPA), Machine Learning (ML) og Bots i brug?

Dette er et vigtigt emne for sektoren at tage stilling til. For vi taler ikke længere om, at ’robotterne kommer’ -’robotterne er her’. Vi kan lukke øjnene for det, det gør det ikke mindre virkeligt. Vælger vi derimod at se det som en mulighed, kan det hjælpe os med at stå stærkere ift. sektorens rammevilkår omkring regulering, effektiviseringer, digitalisering samt den generelle konkurrencesituation.

Værktøjer som disse kan være med til at løfte sektoren som en helhed, så vi bliver i stand til at effektivisere og rationalisere. Det vil også give mulighed for at levere den rigtige service til vores kunder. De får konstant højere krav til selvbetjening og skræddersyede løsninger – for den service får de andre steder. Så man kan derfor spørge sig selv, hvis ikke vi selv gør det, hvem kommer så og gør det? Vores medarbejdere vil samtidig opnå væsentligt mere arbejdsglæde, hvis de kan slippe for at lave de ’kedelige’ rutineopgaver, som de for nuværende bruger al for meget tid på. Vi skal tage ’robotten ud af mennesket’ og lade vores medarbejdere løse de svære og komplekse opgaver i stedet.

 


Fakta

Status

I gang

Kontakt

Jens Tovborg

Mail:

jto@domea.dk

Støttet af

Projektejer


IT & Teknologi Effektiv drift Projektledelse & forandring