Privatlivspolitik for www.almennet.dk

Privatlivspolitik

AlmenNet ønsker at tilbyde en overskuelig hjemmeside, som fungerer stabilt og er nem for dig at benytte. Derfor bruger vi teknologier, som kan indsamle oplysninger om dig og om hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden.

Privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside, registreres der først og fremmest data om dig gennem de cookies som hjemmesiden benytter sig af. Du kan læse mere om cookies her.

Derudover logger vores servere også de IP-adresser som hjemmesiden besøges fra. Alt efter hvordan din computer er forbundet til internettet, kan de være muligt at spore dig igennem IP-adressen. Hvis du ønsker at undgå dette, bør du benytte et VPN eller TOR.

De nyhedsbreve og selvbetjeningsløsninger, som vi tilbyder på hjemmesiden, medfører også en behandling af dine personoplysninger, hvis du vælger at benytte dig af dem. Du vil i disse tilfælde blive præsenteret for vilkårene i forbindelse med at du tilmelder dig den konkrete tjeneste. Hvis du blot besøger hjemmesiden, er disse derfor ikke noget du er omfattet af.

Vores nyheder

Det er de almene boligområders fremtid, der optager AlmenNet.