Minikonference: Genanvendelse af byggematerialer i landskabsprojekter

Deltag fysisk eller virtuelt i AlmenNets gratis minikonference om genanvendelse af byggematerialer i landskabsprojekter.

Assets / Icons / calendar Created with Sketch.

20.09.2022

Assets / Icons / pin Created with Sketch.

København V

Assets / Icons / warning Created with Sketch. Assets / Icons / checkmark Created with Sketch.

Ledige pladser

Assets / Icons / mark Created with Sketch.

DKK 0,-

Assets / Icons / Ticket

Tilmeldingsfrist

16.09.2022

ID:

22-166

Målgruppe:

Ansatte

Type:

Seminar

Varighed:

13.00 - 16.00

AlmenNet

Kontakt sekretariatet

almennet@almennet.dk

33 76 20 71

Kan man genanvende byggeaffald og udtjente bygningsdele i et landskabsprojekt og dermed nedsætte CO2 aftrykket? Er det billigere eller dyrere og hvad betyder transport af jord og byggematerialer til og fra egentligt for CO2 aftrykket? Og er der nogle gode eksempler til inspiration – og hvor går man hen, hvis man ikke har materialer man kan genbruge?

Tilmeld dig her

Byggebranchens forbrug af ressourcer er i runde tal 1/3 på verdensplan, ligesom omkring 1/3 affald i Danmark består af anlægs- og byggeaffald (Videnscenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet). Der arbejdes målrettet med genanvendelse af byggematerialer i nyt byggeri. Det giver mening og sparer potentielt mange tons CO2. Meget mindre fokus har der faktisk været på at genanvende byggeaffald i udearealerne?

Konferencen giver bud på svar på nogle af spørgsmålene og åbner samtidigt debatten, så vi i fællesskab kan drøfte, hvordan vi bedst får sat gang i genbrug af byggeaffald til klimaets bedste.

Der vil blandt andet være oplæg fra Domea.dk’s By- og boligudviklingschef, Mette Mogensen og Angélina Molinaro Arkitekt/assisterende projektleder, som vil fortælle om deres erfaringer med at udvikle muligheder for at genanvende byggematerialer.

Program for minikonferencen annonceres løbende.

Du kan deltage i arrangementet enten fysisk i Boligselskabernes Hus, Studiestræde 50, 1554 København V eller online (link eftersendes inden afvikling).

Målgruppe: Ansatte i almene boligorganisationer samt rådgivere og entreprenører

Har du spørgsmål til konferencen, er du velkommen til at kontakte Eva Seyffert, BL på evs@bl.dk

 

 Tilmeld dig her

Sted

BL - Danmarks Almene Boliger

Studiestræde

1554 København V