Webinar: Data + styring = Godt Energiregnskab

I samarbejde med Københavns Kommune, AffaldVarme Aarhus og DriftsNet tager vi pulsen på, hvordan de almene boligorganisationer forbedrer driften af fjernvarmecentralerne for at mindske energiregningen ved hjælp af data og styring i aktuelle projekter.

Assets / Icons / calendar Created with Sketch.

16.03.2021

Assets / Icons / warning Created with Sketch. Assets / Icons / checkmark Created with Sketch.

Tilmelding lukket

Assets / Icons / mark Created with Sketch.

DKK 0,-

Assets / Icons / Ticket

Tilmeldingsfrist

16.03.2021

ID:

21-45

Målgruppe:

Alle

Type:

Webinar

Varighed:

1½ timer

AlmenNet

Kontakt sekretariatet

almennet@almennet.dk

33 76 20 71

Boligorganisationerne Boligforeningen AAB, DAB, Boligselskabet Sjælland og AffaldVarme Aarhus byder ind med konkrete fortællinger og bud på, hvad der skal til for at få effekt.

Webinaret lægger op til debat om, hvad der skal til for at udnytte energisparepotentialet ved at have fokus på optimering af driften af fjernvarmeanlæg.

Mødet er for dig, der har interesse eller ansvar for udvikling af ejendomme og driften af fjernvarme. Du får nyeste resultater og erfaringer præsenteret til refleksion og som inspiration til selv at tage initiativer om bedre energidrift og nye arbejdsgange for driftsmedarbejdere samt mulighed for at dele egne erfaringer.DAGENS PROGRAM

Velkommen
v. Mikkel Jungshoved, DriftsNet & Niklas Jarnit, AlmenNet

Timeaflæste data giver nytte i boligafdelingerne - i kombination med flere andre indsatser
Få aktuelle erfaringer fra et projekt om intelligent energistyring, hvor Københavns Kommune har samarbejdet med fire boligorganisationerv. Mariann Andersson, projektleder i Københavns Kommune

Introforløb for nye driftsfolk og faste rådgiverbesøg giver os struktur på varmecentralerne
Der er inspiration at hente fra DAB-afdeling i Sydhavnen, hvor den faste ejendomsmester er med til at optimere varmecentralen med hjælp fra energirådgiveren 
v. Mohammed Ali Ajoui, energirådgiver i DAB

Simple tiltag – lette penge
AAB-afdeling fra Østerbro i København har lavet enkle tiltag, som har givet stor effekt på energiforbrugetv. Ronnie Fabricius, energikoordinator i Boligforeningen AAB

Data og potentialer for energieffektivisering i Aarhus
Hør, hvad der motiverer almene boligselskaber til at deltage i projektet Energispring Aarhus og se et redskab, der viser potentialet for energibesparelser i en enkelt bygning.
v. Camilla Le Dous, energirådgiver i AffaldVarme Aarhus

Snyd ikke dig selv - Udnyt data!
Boligselskabet Sjælland får gevinst af at udnytte eksisterende data. Lyt med om, hvordan de identificerer optimeringspotentiale ved at arbejde med energiforbrug vs. energibehov, og hvordan de skaber bedre drift med specialist-teams.
v. Ulrik Eggert Knuth-Winterfeldt, Teamleder i Boligselskabet Sjælland

Afrundning og tak for i dagMålgruppe:
Ejendomsinspektører, energirådgivere og energichefer i almene boligorganisationer, kommunale medarbejdere, samt interessenter.

Fagligt indhold og forplejning til mødet:
Forud for mødet sender vi en pakke ud til alle deltagere, som har tilmeldt sig inden den 2. marts. Pakken består af godter til både maven og hjernen. Du bestemmer selv, om du vil modtage pakken ved tilmelding.

Tid og sted:
16. marts 2021, kl. 10.00 – 11.30

Webinaret kan tilgås fra en hvilken som helst computer, tablet eller smartphone.

Sted

Online - Ved din PC