WEBINAR: IKT - Rådgivning for almene boligorganisationer

Har du udfordringer med IKT-processen i din boligorganisation, har du spørgsmål til brug af AlmenNets IKT-koncept, eller vil du bare gerne hente inspiration? Så tilmeld dig webinaret den 3. juni kl. 11.00 - 12.00 - Det er gratis og åbent for alle.

Foto: Tom Lindboe

-- ARRANGEMENTET ER AFHOLDT --

AlmenNet fortsætter webinar-succesen og tager denne gang fat på AlmenNet- og Byggeskadefondens nye, opdaterede IKT-koncept. Har du udfordringer med IKT-pocessen i din boligorganisation, spørgsmål til brug af IKT-paradigmerne - eller ønsker du blot inspiration til jeres IKT-proces? Så tilmeld dig webinaret. Det er gratis at deltage, men tilmelding kræves. Den primære målgruppe er ansatte i almene boligorganisationer, men rådgivere og andre interesserede er også velkomne. 

Lidt om IKT-konceptet
Der kan være mange penge at spare ved at bruge en IKT-bygherrerådgiver, når almene boliger skal renoveres eller når der skal bygges nye boliger. AlmenNet har sammen med Byggeskadefonden lavet en overskuelig vejledning i, hvordan IKT i byggeprocessen gribes an. 

Projektet består af en række dokumenter, som letter arbejdet med at stille de rigtige krav til IKT i byggeprocessen og den efterfølgende drift. Med konceptet sikrer bygherren en effektiv projektering og udførelse af byggeprojektet, og at der sker en hensigtsmæssig overgang fra opførelse til drift. Dokumenterne er alle udarbejdet i simple åbne filformater – lige til at tilpasse den konkrete byggeopgave. Desuden er der udarbejdet et overskueligt hæfte med overblik over, hvordan paradigmerne anvendes i byggeprocessen. Projektet er netop blevet opdateret , så IKT-aftaler og specifikationer tager udgangspunkt i de nye regler for byggeri (AB 18, ABR 18 og YBL 18). 

Læs mere om projektet og find paradigmerne her!

Kom med på webinar og bliv klogere
I webinarstudiet får vi besøg af Byggeskadefondens driftsdirektør, Morten Søegaard-Larsen og projektleder på IKT-projektet, Klaus Kramshøj, som vil fortælle om fordelene IKT-aftaler og specifikationer, samt de nye regler for byggeri - AB 18, ABR 18 og YBL 18. Efter oplæg står Klaus og Morten klar til at svare på jeres spørgsmål. Som deltager får du lejlighed til at stille spørgsmål allerede nu, men kan selvfølgelig også stille spørgsmål under selve webinaret.

Webinaret varer en time og du kan følge med på din telefon eller via din computer. Alle er velkomne til at deltage og stille spørgsmål, men tilmelding kræves. Webinaret er forbeholdt AlmenNets medlemmer (max 100 deltagere).


PROGRAM

Velkomst, program og præsentation af oplægsholderne
v/ Astrid Biering Fonsbøl, sekretariatsleder i AlmenNet

 

Hvorfor IKT? - Fordelene for bygherrerne
v/ Morten Søegaard-Larsen, driftsdirektør i Byggeskadefonden

 

Gennemgang af AlmenNets IKT-specifikationer
v/ Klaus Kramshøj, projektleder for IKT-konceptet

 

Jeres erfaringer og udfordringer
Spørgsmål fra deltagerne (skriv dit spørgsmål ved tilmelding)

 

Afrunding & Tak for i dag

Sådan kan du deltage i webinaret
Webinar er en sammentrækning af ordene web based seminar, og det gør det muligt for dig at deltage i online foredrag, mens du sidder hjemme eller på kontoret.

Det eneste, du skal bruge, er:

  • En computer, en tablet eller en smartphone
  • Høretelefoner er en fordel, så bliver lyden bedre
  • En god internetforbindelse

I bekræftelsesmailen modtager du et link til webinaret. Denne sendes også ud til dig fredagen inden webinaret. Når du har klikket dig ind på linket, vælger du at deltage som gæst og indtaster dit fulde navn og boligorganisation. Bruger du tablet eller smartphone, deltager du gennem Adobe Connect-appen. Download den inden kurset, så du er klar.

Skærmen vil være delt i felter. Et med oplægsholder, et med præsentationen, et med en oversigt over deltagere og et med chat. Brug endelig chatfunktionen til at kommentere og stille spørgsmål undervejs :-)

Fakta

Sted

Webinaret kan tilgås fra en hvilken som helst computer, tablet eller smartphone.

Priser

Gratis

Tidspunkt

Den 3. juni, kl. 11.00-12.00