Udstilling på Almene Boligdage 2014

Bliv klogere på byggeri, innovativ arkitektur og byudvikling, når AlmenNets medlemmer sammen med andre aktører i sektoren, viser ambitiøse og flotte projekter frem i Bella Center. Der er noget for enhver smag og entréen er gratis! Tag familien med på opdagelse

Foto: TagTomat

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT -

How to house!

Den 5. og 6. september 2014 åbnes dørene til Almene Boligdage, som er en stor konference for ansatte og beboerdemokrater i den almene boligsektor.

Samtidig rummer konferencen en stor offentlig udstilling, hvor alle danskere inviteres indenfor i Danmarks almene boliger under titlen ”How to House! – Arkitektur, velfærd og innovation”.

Interesserer du dig for almene boliger, arkitektur, innovativt byggeri og byudvikling, så kom og gå på opdagelse og mød mange af AlmenNets medlemmer, som viser nogle af deres største projekter frem i udstillingen.

Udstillingen foregår i Centerhallen i Bella Center og der vil være noget for enhver smag, så tag hele familien med.

Det er gratis at komme ind!

AlmenNets medlemmer bidrager...

ØsterBo deltager med en spændende og flot stand om det ambitiøse klimatilpasningsprojekt af en hel bydel i Vejle. Ifølge Østerbo bliver vi nødt til at reagere på fremtidens klima nu! Kom og gå en tur i et imponerende 1:1 landskab og find masser af inspiration om fremtidssikring og LAR.

Frederikshavn Boligforening deltager med deres store energiprojekt, Højbo, hvor der sættes fokus på fremtidens bolig og beboeradfærd. Det er bare med at komme i gang med energirenoveringerne, for ifølge Frederikshavn Boligforening lever vi allerede i fremtiden!

I Lejerbos stand handler det om, hvordan vi kan skabe fællesskab i fremtiden. Her kan man bevæge sig rundt i en stor, flot konstruktion med aktive rum og aktiviteter - og måske vinde konkurrencen!

Under mottoet "Søg mod Vest", brillierer Bo-Vest med både renovering og helhedsplan samt et udpluk fra en skulpturpark. Bo-Vest inviterer inden for og fremviser forskellige af deres vigtige projekter og dertil en lille forfriskning...

Foruden nævnte, kan man møde AAB, fsb, KAB, DAB, Himmerland Boligforening, 3B, Boligkontoret Danmark, Domea, FællesBo, Boligorganisationerne i Aarhus, Boligselskabet Sjælland og mange flere.

DET GODE BOLIGLIV

Desuden deltager AlmenNet med Realdaniakampagnen DET GODE BOLIGLIV, hvor der vil være en ægte fortovshave og mulighed for at plante selv, samt en flot fotoudstilling fra et udvalg af de gennemførte projekter.

Den Almene Forsøgspulje

Besøg også Den Almene Forsøgspuljes stand og mød projektlederne fra flere af forsøgsprojekterne, som har modtaget støtte fra Ministeriet for By, Bolig og landdistrikter. Projektlederne øser ud af deres viden og erfaringer - hør om bedre, billigere og hurtigere energifacade-renovering, en innovativ vej til effektiv drift, Byggeven.org - en hjælp til beboerrepræsentanter i byggesager, dynamisk varmeregnskab, klimatilpasning af en almen bydel, digital fraflytning med flere.

Læs mere og se hvornår du kan møde de enkelte projekter på standen.

Få mere info om Almene Boligdage

Læs meget mere om Almene Boligdage 2014, herunder den gratis udstilling, temaer, program, hvem du kan møde m.v. på BL.dk

 

Fakta

Sted

Bella Center, Amager

Priser

Gratis adgang

Tidspunkt

5. og 6. september. Klokken 12-17.