Projektledelse af almene renoveringsprojekter

Vejledningen gennemgår en større renovering fra start til slut, fra planlægningen indledes og til 5-årssynet er gennemført

Foto: Vince Reichardt / Johner / Ritzau Scanpix

AlmenVejledning: "Projektledelse af almene renoveringsprojekter"

2. udgave, 2019

Er du projektleder i en almen boligorganisation og skal i gang med en større renoveringsopgave eller fremtidssikringsproces? Denne vejledning om projektledelse af renovering og fremtidssikring af almene bebyggelser gennemgår de forskellige faser i processen fra opstart- og idefasen og frem til 5-års gennemgangen af det udførte arbejde.

Vejledningen er kronologisk opbygget, og tager udgangspunkt i de enkelte faser i renoverings- eller fremtidssikringsopgaven set fra projektlederens side. Vejledningen indeholder dybdegående beskrivelser af en række forskellige ”discipliner” i projektledelsen, herunder eksempelvis udbud af rådgiverydelser og entrepriser. Ligeledes gennemgår vejledningen den beboerdemokratiske godkendelsesproces og inddragelse af byggeudvalg i projektarbejdet. Vejledningen kan tillige anvendes som et opslagsværk, med en række henvisninger til gældende lovgivning og afsagte kendelser specielt omhandlende udbuds- og entrepriseret.

App

Med app'en har du altid AlmenNets publikationer ved hånden i et læsevenligt, digitalt bladreformat, hvor du nemt kan skabe overblik over publikationerne og finde det du leder efter, via en brugervenlig søgefunktion.

Find vejledningen i AlmenNets app

Download

PDF

E-pages

Projektledelse & forandring Helhedsplaner & fremtidsanalyse
Hjælp til projektlederen

Opdateret vejledning til projektledere af almene renoveringsprojekter.