Fremtidens almene bolig

Guide og værktøjer til almen nybyg og renovering

AlmenVejledning: 'Fremtidens almene bolig'

1. udgave 2017

Vi ved ikke, hvad fremtiden bringer, og hvis vi gjorde, ville opgaven med at fremtidssikre de almene boliger være noget lettere. Det eneste, vi med sikkerhed ved er, at vi ikke ved nok, og at vi fremover sandsynligvis skal gøre noget andet end det, vi gør i dag. Fordi vi ikke ved, hvad fremtiden bringer, betyder det ikke nødvendigvis, at vi bare skal afvente og se, hvad der sker. 

Fremtidens almene bolig – guide og værktøjer til almen nybyg og renovering er en vejledning udviklet til AlmenNet. Vejledningen giver et billede af den aktuelle samfundsudvikling ved at belyse, hvilke megatrends, der sandsynligvis kommer til at påvirke udviklingen af fremtidens almene bolig. Den kommer også med et bud på, hvordan man i almene boligorganisationer og afdelingsbestyrelser kan arbejde med fremtidens udfordringer, når man udvikler nye almene boliger eller renoverer.

Gå til projektsiden her


App

Med app'en har du altid AlmenNets publikationer ved hånden i et læsevenligt, digitalt bladreformat, hvor du nemt kan skabe overblik over publikationerne og finde det du leder efter, via en brugervenlig søgefunktion.

Find også vejledningen i AlmenNets app

Download

PDF

E-pages

Helhedsplaner & fremtidsanalyse Projektledelse & forandring