Fremtidens almene bolig

Guide og værktøjer til almen nybyg og renovering

AlmenVejledning: 'Fremtidens almene bolig'

1. udgave 2017

Vi ved ikke, hvad fremtiden bringer, og hvis vi gjorde, ville opgaven med at fremtidssikre de almene boliger være noget lettere. Det eneste, vi med sikkerhed ved er, at vi ikke ved nok, og at vi fremover sandsynligvis skal gøre noget andet end det, vi gør i dag. Fordi vi ikke ved, hvad fremtiden bringer, betyder det ikke nødvendigvis, at vi bare skal afvente og se, hvad der sker. 

Fremtidens almene bolig – guide og værktøjer til almen nybyg og renovering er en vejledning udviklet til AlmenNet. Vejledningen giver et billede af den aktuelle samfundsudvikling ved at belyse, hvilke megatrends, der sandsynligvis kommer til at påvirke udviklingen af fremtidens almene bolig. Den kommer også med et bud på, hvordan man i almene boligorganisationer og afdelingsbestyrelser kan arbejde med fremtidens udfordringer, når man udvikler nye almene boliger eller renoverer.

Gå til projektsiden her

Publikationsbibliotek
Med AlmenNets publikationsbibliotek ved hånden har du let adgang til alle udgivne publikationer i et læsevenligt, digitalt bladreformat. Du kan nemt skabe dig overblik over publikationerne og finde det du leder efter via den brugervenlige søgefunktion.

Find vejledningen i AlmenNets e-pages her!

 

Download

PDF

E-pages

Helhedsplaner & fremtidsanalyse Projektledelse & forandring