4 JANUAR 2024

AlmenNet byder velkommen til Albo og DOMI Bolig i 2024

Vi kickstarter året med spændende nyheder.

Læs nyhed

Årets første nyhed er en stor en af slagsen. Det er med stor glæde, at vi kan annoncere tilføjelsen af to nye medlemmer i AlmenNets netværk: Albo i Horsens og DOMI Bolig i Odder.

Albo, som er kendt for sit engagement i at skabe levende og bæredygtige boligområder i Horsens, bringer en frisk tilgang til arbejdet med fællesskaber og bæredygtighed ind i vores netværk. Deres vision om at skabe hjem, der er mere end blot en bolig, passer perfekt i AlmenNets fokus på værdiskabende boligområder i hele landet.

DOMI Bolig, med dybe rødder i Odder, er et andet nyt medlem i AlmenNet. Med et stærkt fokus på at udvikle kvalitetsboliger og levende lokalsamfund, er DOMI Bolig en godt match for AlmenNets målsætning om at styrke lokalsamfund gennem kvalitetsboliger og lokale fællesskaber.

Vores to nye medlemmer markerer en spændende start på året for AlmenNet og vores medlemmer, som nu tæller i alt 59 boligorganisationer.

Velkommen Albo og DOMI Bolig!