27 NOVEMBER 2023

AlmenNet vokser: Tre nye medlemmer i 2023

BOMIVA, FOB Slagelse ogf Hobro Boligforening udvider AlmenNets landsdækkende netværk og tilfører nye perspektiver til udviklingen.

Læs nyhed

I 2023 har AlmenNet udvidet sin medlemskreds med tre nye organisationer: FOB Slagelse, Hobro Boligforening og BOMIVA.

Denne tilvækst understreger ikke blot AlmenNets fortsatte vækst, men også dens øgede geografiske diversitet og evne til at inkludere organisationer fra hele landet.

Gavner udvikling
Steen Ejsing, AlmenNets bestyrelsesformand, glæder sig over foreningens vokseværk. 

"Det glæder mig, at AlmenNet kan byde velkommen til tre nye medlemmer. De nye medlemmer styrker ikke kun vores netværk, men udvider også vores geografiske rækkevidde. Det er afgørende for os at have en bred og varieret repræsentation fra forskellige dele af landet, der gavner vores udvikling med lokale perspektiver og erfaringer."

Med tilføjelsen fremhæver AlmenNet sin forpligtelse til at fremme et landsdækkende samarbejde og udveksling af viden, siger Niklas Jarnit, sekretariatsleder i AlmenNet.

"Vi er nu oppe på 57 medlemmer, og den geografiske udvidelse betyder, at vi kan trække på endnu flere ressourcer og erfaringer. Det styrker vores evne til at tackle de udfordringer og muligheder, som den almene boligsektor står overfor på en mere helhedsorienteret og inkluderende måde," siger han.

Vær med

AlmenNets rolle er at facilitere et stærkt og dynamisk samarbejde mellem de almene boligorganisationer på tværs af hele Danmark.

Hvis din organisation er interesseret i at bidrage til og drage fordel af et landsdækkende fællesskab fokuseret på udvikling og vidensdeling, kan du læse mere om, hvordan man bliver en del af AlmenNet her

Vil du modtage nyt fra AlmenNet?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!