Kender du Danmarks bedste renovering?

Endnu en gang åbner RENOVER-prisen op for nomineringer af gode renoveringsprojekter! Frem til 1. marts 2020 er der åbent for tilmeldinger af projekter til RENOVER-prisen, der siden 2013 er blevet uddelt for at hylde Danmarks bedste renoveringsprojekter.

Vinderen findes efter votering af et valgkollegie, der består af 70 personer fra byggebranchen. Og det er en flot præmie, den heldige vinder, får lov til at hente med hjem; ud over den flotte statuette, får vinderen af prisen også 100.000 kroner samt den præstigefyldte titel som Danmarks bedste renovering.

Sidste års vinder blev Hotel Herman K i København, men der er også almene boliger at finde i prisens historie – i 2017 stak Nyt Rosenhøj i Viby, Aarhus af med den flotte jubilæumspris. Det projekt kan du læse meget mere om her. Vinderprojektet offentliggøres ved RENOVER-prisens prisfest i september 2020.

Måske ligger du inde med den næste store vinder fra den almene sektor? Indstil projektet på RENOVER.dk.

“Du kan indstille projekter til RENOVER-prisen frem til 1. marts 2020”