Spar tid med projekthåndbogen

Spar tid i arbejdet med dine byggesager – find løsninger i den almene projekthåndbog. Nu opdateret med forsikringsguide.

Den Almene Projekthåndbog har allerede hjulpet mange boligorganisationer med at håndtere byggesager. Over 100 boligorganisationer har allerede bestilt et login til dokumentbiblioteket, som indeholder over 70 dokumenter. Alle dokumenter findes i udgaver som kan håndtere bygge- og renoveringssager med baggrund i AB92 og ABR89 eller med baggrund i de nye AB18 og ABR18.

Find projekthåndbogen her!

Ny forsikringsguide og hjælp til IKT-processen

På det sidste er der under generelt punkt 1.6 kommet en opdateret Forsikringsguide, så der nu også er mulighed for vejledning på dette punkt. Tankerne med denne er naturligvis ikke, at du selv skal sammensætte forsikringen, men bruge guiden til at skaffe viden som baggrund for drøftelser med forsikringsselskaber og forsikringsmæglere.

Her finder du 1.6 Forsikringsguide

I marts – april har AlmenNet ifm. projektet "IKT i byggeri og drift" opdateret paradigmer og vejledninger om IKT. Denne del er nu ligeledes helt opdateret og klar til brug.

IKT-dokumenterne kan hentes i henholdsvis afsnit 3.5 under den indledende fase og afsnit 5.5 under udbudsfasen.

Altid kvalitetssikrede og opdaterede dokumenter

En væsentlig del af Projekthåndbogen er at denne holdes opdateret og følger med tiden. Alle brugere kan hjælpe med denne del. Derfor modtager den almene projekthåndbog gerne både ris og ros samt forslag til ændringer og nye dokumenter på almennet@almennet.dk.

”Den Almene Projekthåndbog giver et godt grundlag for at arbejde med byggesagerne. Materialet er tilpasset til gældende love og betingelser. Det sparer tid. Rammerne for fx indhentning af tilbud er standardiserede og det giver ensartet kvalitet” siger Gunnar Grangaard, Boligselskabet Sct. Jørgen, som har været projektleder på opdatering og digitalisering af Den Almene Projekthåndbog.

I starten af 2019 gennemgik projekthåndbogens dokumenter således en større opdatering med ABR 18, AB 18 og ABT 18. De gamle dokumenter vil dog fortsat være tilgængelige på projekthåndbogen i en periode. 

Vi håber mange vil bruge håndbogen med henblik på tidsbesparelse og bedre kvalitet i projekterne til nybyggeri og renoveringer til følge.

 

Mangler du login?

Hvis du er interesseret i Almen Projekthåndbog, kan du bestille et login ved at sende en mail til almennet@almennet.dk. Dette giver dig adgang til alle dokumenter på hjemmesiden. Bemærk at login kun gives til almene boligorganisationer og kommunale medarbejdere. 

 

Projekthåndbogen

Hent gratis vejledninger, paradigmer og inspiration til nybyggeri- og renoveringsprojekter.