Indstil et projekt til RENOVER prisen 2015

RENOVER prisen kårer for tredje år i træk Danmark bedste renovering og inviterer alle, der kender et godt renoveringsprojekt, til at indstille til prisen.

Opfordring til at indstille almene renoveringer

Frem til 1. marts 2015 er det muligt for helt almindelige danskere såvel som arkitekter, ingeniører, håndværkere og bygherrer at indstille deres yndlingsrenovering til RENOVER prisen – Danmarks bedste renovering 2015.

Ligesom året før ser RENOVER prisen gerne, at flere renoveringer i almene boligselskaber indstilles til prisen:

 ”De almene boligselskaber udgør 20 procent af den samlede boligmasse, og en stor del skal renoveres de næste år. Der er derfor alt mulig grund til at få flere gode eksempler på, hvordan denne type bolig renoveres på bedste måde. Vi håber derfor at se flere indstillinger inden for det almene boligbyggeri til årets pris,” siger Hans Peter Svendler, direktør i Realdania. 

Samtidig er håbet, at der fortsat er mange bygherrer og arkitekt-, ingeniør- og entreprenørvirksomheder, der indstiller til prisen. Og at også flere almindelige borgere får øjnene op for prisen og indstiller deres favoritrenovering. Sidste år blev i alt 165 projekter indstillet. 

RENOVER prisen er stiftet af Realdania og GI med henblik på at anerkende renoveringsprojekter, der er med til at vise vejen for, hvordan vi bedst løser den store samfundsmæssige opgave, det er at få opdateret den eksisterende bygningsmasse i Danmark. 

Projekter kan indstilles via hjemmesiden www.renover.dk. Projekter, der blev indstillet sidste år, kan indstilles igen i år. De nominerede projekter offentliggøres medio juni. Vinderen kåres ved en prisfest den 3. september 2015.

Alle kan indstille et projekt til prisen

Renoveringsprojekter er ikke kun af interesse for den branche, der udfører dem, men også for dem, der bruger dem. RENOVER prisen ønsker derfor at modtage indstillinger til prisen fra alle, der synes, de kender et renoveringsprojekt, der fortjener anerkendelse. Projekter kan indstilles på hjemmesiden www.renover.dk fra den 1. januar 2015 og indtil den 1. marts 2015.

Indstil et projekt

“De almene boligselskaber udgør 20 procent af den samlede boligmasse, og en stor del skal renoveres de næste år. Der er derfor alt mulig grund til at få flere gode eksempler på, hvordan denne type bolig renoveres på bedste måde. ”
Hans Peter Svendler, direktør i Realdania

Sådan gør man

Projektledelse & forandring