Ny hjemmeside om tryghed i den daglige drift

På tryg-bolig.dk kan driftsmedarbejdere finde værktøjer til at sikre boliger og beboere - og til at mindske skader, hvis uheldet er ude

En hjemmeside for driftsmedarbejdere

Fra 2009 til 2012 har medarbejdere fra de 4 samarbejdspartnere arbejdet med at finde løsninger, som kan sikre bygninger og udeområder bedst muligt mod for eksempel brand, indbrud og hærværk. Målet er at øge trygheden i boligområderne.

Tryg-bolig.dk er et website for medarbejdere, der har ansvar for driften af almene boliger. Medarbejdere, der har med renovering og nybyggeri at gøre, kan også finde brugbar information på siden. Alle værktøjer ligger som skabeloner, som kan bruges af alle – eventuelt med ændring af navn, logoer, beskrivelse af arbejdsgange osv.

Konkrete løsningsforslag på tryg-bolig.dk

Du kan finde løsningsforslagene og generel viden på tryg-bolig.dk. Løsningerne er i første omgang udviklet i KAB og derefter prøvet af i de 2 andre boligorganisationer, Højstrup Boligselskab og Boligselskabet Østerbo.

Tryg Bolig-projektet er et samarbejdsprojekt mellem Willis I/S, KAB, Boligforeningen Højstrup og Boligforeningen ØsterBo. Projektet er støttet af TrygFonden.

Kontakt Tryg Bolig: trygbolig@kab-bolig.dk

“Målet er at øge trygheden i boligområderne”
Fællesarealer & tryghed Effektiv drift IT & Teknologi