Kontakt

Foreningen AlmenNet

Studiestræde 50

1554 København V

Niklas Jarnit

Sekretariatsleder

Om Niklas Jarnit

Niklas Jarnit er sekretariatsleder i AlmenNet. Han er ansvarlig for den daglige drift og medlemsbetjening samt koordinerende led i forhold til AlmenNets bestyrelse, foreningens aktiviteter og samarbejdspartnere. Kontakt Niklas hvis du har spørgsmål/ønsker til AlmenNet eller gode idéer til udviklingsprojekter og samarbejder.

Camilla Louise Kristensen

Konsulent

Om Camilla Louise Kristensen

Camilla Louise Kristensen er en af de drivende kræfter bag kommunikationen om alment byggeri og boligområder i AlmenNet, hvor hun er ansvarlig for produktionen af indhold til sekretariatets digitale platforme. Camilla er desuden involveret i AlmenNets udviklingsprojekter, arrangementer og netværk. Camilla er uddannet journalist og har en kandidat i by, bolig og bosætning fra Aalborg Universitet i København.

Bjørn Hallager Askholm

Konsulent

Om Bjørn Hallager Askholm

Bjørn er konsulent i AlmenNet, hvor han er involveret i foreningens netværk og udviklingsprojekter. Bjørn bistår især med udvikling og planlægning af AlmenNets arrangementer. Bjørn er arkitektuddannet byplanlægger og har tidligere arbejdet som kommunal byplanlægger med ansvar for styringsdialog, lokalplanlægning og tværfaglig koordinering af nye byudviklingsprojekter. Bjørn har også en fortid som bystrategisk konsulent og projektkoordinator i KAB

Jeanette Daniel

Sekretær

Om Jeanette Daniel

Jeanette Daniel er sekretær i AlmenNets sekretariat. Hun står for logistik og praktisk afvikling af foreningens arrangementer og har styr på tilmeldingerne. Desuden varetager Jeanette vores udsendelser med almindelig post. Kontakt Jeanette, når du har spørgsmål eller ønsker til vores arrangementer eller gerne vil guides videre i sekretariatet men ikke er sikker på, hvem du skal snakke med.

Ann Sofie Hørlyck Augustesen

Kommunikationskonsulent

Om Ann Sofie Augustesen

Ann Sofie Hørlyck Augustesen er ansat som kommunikationskonsulent i AlmenNet og BL. Hun arbejder med at udvikle, skrive artikler, lave grafisk design, hjemmesider, sociale medier og drive nyhedsbreve. Ann Sofie er uddannet i kommunikation fra VIA University College, grafisk design fra Parsons School of design i NY, og så er hun kandidat i Digital Design fra IT Universitetet.