Webinar: Det gode Byggeprogram

Kom med på webinar den 8. februar og bliv introduceret til Projekthåndbogen og det helt nye 'Byggeprogram'!

Foto: Colourbox

Bliv introduceret til Projekthåndbogen og det nye Byggeprogram

Byggeprogrammet er bygherreorganisationens vigtigste redskab i den indledende fase, da det er heri rammerne for projektet lægges fast. Som bygherre skal du allerede i programfasen træffe en række centrale beslutninger om både projektet, byggeprocessen og samarbejdet med de øvrige involverede parter, og samtidigt leve op til kravene de ydelsesbeskrivelser, der er knyttet til det nyeste AB-regime. 

Det er udgangspunktet for et nyt afsnit 3.5 - BYGGEPROGRAM i den almene projekthåndbog, der indeholder en route map med vejledning, som guider dig kronologisk igennem beslutningsrækken og systematisk gør dig opmærksom på de overordnede overvejelser, og som skal gøres med udgangspunkt i Ydelsesbeskrivelsen for Byggeri og Landskab 2018 (YBL18), Ydelsesbeskrivelsen for Bygherrerådgivning 2019 (YBB19) samt det nye AB system (18). 

På dette webinar får du en kort introduktion til PROJEKTHÅNDBOGEN og det nye afsnit BYGGEPROGRAM af byggedirektør Ole Nielsen, Boligselskabet Skt. Jørgen, og projektchef Graves Simonsen, Bygherreforeningen, efterfulgt af en gennemgang af route mappen til BYGGEPROGRAMMET af bygherrerådgiver og udvikler Anne Guldhammer og direktør Kim Christiansen, Arkitektfirmaet AKC. 

Efter hvert oplæg vil der være mulighed for at stille spørgsmål. 

Hvis du allerede nu gerne vil udforske afsnittet om byggeprogrammet, kan du logge dig på Projekthåndbogen. Hvis du ikke har login, kan du bestille det her.

Webinaret arrangeres i samarbejde med Bygherreforeningen.

Fakta

Sted

Online

Priser

Gratis - forbeholdt medlemmer og kommuner

Tidspunkt

Den 8. februar kl. 11.00 - 12.00

Kontakt

Tilmelding

Projekthåndbogen

Hent gratis vejledninger, paradigmer og inspiration til nybyggeri- og renoveringsprojekter.