Webinar: Demografi – og den almene sektor i 2030

Lige nu er den ældste dansker 112 år, i 2030 vil vi være 59% flere mennesker over 80 år. Samtidig klumper flere og flere sig sammen i de store byer, mens østeuropæere modvirker affolkning i landdistrikter og ca. 300.000 hvert år flytter til en ny kommune.

Den demografiske udvikling er afgørende for den almene sektor. Men hvordan forholder i os til den, hvad er fakta og hvad er løse fornemmelser? Kan vi få konkret viden, vi kan handle efter eller må vi simpelthen vente og se hvad, der sker?

På webinaret den 15. december kl. 10.00 – 11.30 har du chancen for at få fuldt indblik.

Marianne Frank Hansen, Souschef, DREAM – Danish Research Institute for Economic Analysis and Modeling indleder med at give os, de vigtigste facts om den del af den demografiske udvikling, der er mest relevant for den almene sektor. DREAM-gruppens mission er at styrke vidensgrundlaget for centrale beslutningstagere og samfundsaktører og dermed muliggøre, at den fremtidige økonomiske udvikling i Danmark kan vurderes på et velunderbygget og uafhængigt grundlag.

Når vi har fakta på plads, engagerer vi Kristian Jensen, tidl. Finansminister og MF for Venstre, Vibe Klarup, direktør for Hjem til Alle alliancen og Bent Madsen, adm. dir. BL - Danmarks Almene Boliger i debat.

De tre debattører vi tage hver deres perspektiv og dække områder som samfundsøkonomi, partnerskaber og udvikling af den almene sektor.

AlmenNet 2030
Webinaret er det tredje i en serie på tre, som har til formål at afdække de vigtigste trends og udfordringer for den almene sektor op mod 2030 i forbindelse med udarbejdelsen af AlmenNets 2030 strategi, som gennemføres med støtte fra Realdania.

De to øvrige er:

Fakta

Sted

Webinar

Priser

Gratis

Tidspunkt

den 15. december kl. 10.00 - 11.30

Tilmelding