WEBINAR: Almen Projektledelse

AlmenNet inviterer til webinar om almen projektledelse, den 19. februar kl. 10.00 - 11.00! - Det er gratis og åbent for alle. På webinaret kan du også høre om BL's nye projektlederuddannelse for almene bygherrer.

AlmenNet forsætter webinar-succesen og tager denne gang fat på den opdaterede projektledelsesvejledning til almene renoveringsprojekter. Hvis du vil blive klogere på hele processen, så er dette webinar for dig! 

- Tilmeldingen er lukket - kontakt sekretariatet hvis du ønsker at deltage.

Der er tilmeldingsfrist 18. februar kl. 12.00.

Lidt om Projektledelsesvejledningen 
Vejledningen gennemgår en større renovering fra start til slut: Fra planlægning og inddragelse af beboerdemokratiet til aflevering og 5-årssyn er gennemført. På den måde skaber vejledningen overblik over de forskellige faser i et renoveringsprojekt og kan anvendes som opslagsværk – for både projektlederen og tilknyttede rådgivere. Undervejs indeholder vejledningen endvidere henvisninger til gældende praksis og lovgivning.

Læs mere om vejledningen her!

Hvis du ønsker at rekvirere et fysisk eksemplar af vejledningen, kan dette gøres ved at sende en mail til almennet@almennet.dk

Kom med på webinar og bliv klogere
I webinarstudiet får vi besøg af Ulrik Steen Jensen, der er byggeudviklingschef i KAB, som vil give en kort introduktion af AlmenVejledning i projektledelse af almene renoveringsprojekter, der netop er blevet opdateret i.h.t. ny lovgivning, regler og praksis. Vi får også besøg af Olav Kirchhoff, projekt- og netværkschef i BL, som skal fortælle om BLs nye projektlederuddannelse for almene bygherrer samt Graves Simonsen, projektchef i Bygherreforeningen, som har været projektkoordinator på opdatering og digitalisering af almenprojekthåndbog.dk for AlmenNet. Oplægsholderne vil naturligvis svare på jeres spørgsmål fra jer. Som deltager får du lejlighed til at stille spørgsmål allerede nu, men kan selvfølgelig også stille spørgsmål under selve webinaret.

Stil dit spørgsmål her

Webinaret varer en time og du kan følge med på din telefon eller via din computer. Alle er velkomne til at deltage og stille spørgsmål, men tilmelding kræves. Webinaret er forbeholdt AlmenNets medlemmer (max 100 deltagere).


PROGRAM

Velkomst, program og præsentation af oplægsholderne
v/ Astrid Biering Fonsbøl, sekretariatsleder i AlmenNet

 

AlmenNets håndbog i almen projektledelse
En kort gennemgang af vejledningens HVAD, HVORFOR og HVORDAN
v/ Ulrik Steen Jensen, byggeudviklingschef i KAB

 

Ny uddannelse til almene bygherrer
AlmenNets vejledninger bliver fremover grundmateriale på den nye Bygherreuddannelse
v/ Olav Kirchhoff, projekt- og netværkschef​ i BL

 

Den Almene Projekthåndbog - almenprojekthåndbog.dk
I 2018 lancerede AlmenNet almenprojekthåndbog.dk med vejledninger og paradigmer til byggesagen fra A-Z. Bliv klogere på hvordan du kan bruge Projekthåndbogen i jeres byggesager
v/ Graves Simonsen, projektchef i Bygherreforeningen

 

Jeres erfaringer og udfordringer
Spørgsmål fra deltagerne - skriv dit spørgsmål her

 

Afrunding & Tak for i dag

Sådan kan du deltage i webinaret
Webinar er en sammentrækning af ordene web based seminar, og det gør det muligt for dig at deltage i online foredrag, mens du sidder hjemme eller på kontoret.

Det eneste, du skal bruge, er:

  • En computer, en tablet eller en smartphone
  • Høretelefoner er en fordel, så bliver lyden bedre
  • En god internetforbindelse

Få dage inden webinaret finder sted, sender vi dig et link til webinaret. Når du har klikket dig ind på linket, vælger du at deltage som gæst og indtaster dit fulde navn og boligorganisation. Bruger du tablet eller smartphone, deltager du gennem Adobe Connect-appen. Download den inden kurset, så du er klar.

Skærmen vil være delt i felter. Et med oplægsholder, et med præsentationen, et med en oversigt over deltagere og et med chat. Brug endelig chatfunktionen til at kommentere og stille spørgsmål undervejs :-)

 

Fakta

Sted

Webinaret kan tilgås fra en hvilken som helst computer, tablet eller smartphone.

Priser

Gratis

Tidspunkt

Den 19. februar, kl. 10.00-11.00
Tilmeldingsfrist 18. februar kl. 12.00