Udviklingsseminar 2020

Årets Udviklingsseminar bliver digitalt. Tilmelding senest d. 30. september.

Vi afholder i år et kortere seminar online, som erstatning for det fysiske arrangement grundet COVID-19. Hvad betyder det for dig, som enten er tilmeldt eller ønsker at deltage? 

  • Du kan stadig nå at tilmelde dig via tilmeldingsformularen nederst på denne side frem til d. 30. september.
  • Afsæt tidspunktet kl. 10-11.30 den 1. oktober i kalenderen og hør om udvalgte projektidéer 
  • Vi kommer ikke til at udvikle eller debattere projektidéerne på webinaret, men vi vil give dem, der har lyst til det, en mulighed for at præsentere deres idé, så deltagere med samme interesse kan tage kontakt vedr. samarbejde efterfølgende.
  • I sekretariatet vil vi gerne understøtte processen så vidt muligt og tilbyde løbende sparring i forløbet.
  • Vi booker dig direkte i Outlook på det givne tidspunkt, såfremt du har tilmeldt dig via formularen nederst. 

Vi håber, at I vil være med til at støtte op om, at Udviklingsseminaret og alle jeres gode idéer ikke skal skydes til hjørne på grund af den nuværende situation. Vi er topmotiveret for at bane vejen for endnu flere udviklingsprojekter i AlmenNet uanset hvad!

Om AlmenNets udviklingsseminar
Udviklingsprojekterne er motoren i AlmenNet. Den læring der ligger i udviklingsprocessen, hvor medlemmerne går sammen om at finde gode og innovative løsninger på fælles udfordringer, er en af foreningens største styrker – og her spiller udviklingsseminaret en helt central rolle.

Formålet med udviklingsseminaret er at invitere en gruppe mennesker med forskellige faglige baggrunde, men samme brændende ønske om at udvikle den almene sektor, til at arbejde fokuseret med nye løsninger, der kan sikre, at branchen forbliver i konstant udvikling til glæde og gavn for de almene beboere. Det begrænsede tidsinterval sikrer en hurtig, fokuseret og effektiv udvikling af ideer.

Forventningen til AlmenNets udviklingsseminar er ikke nødvendigvis at producere færdige produkter, men at få bragt eksisterende viden i spil og skabe konkrete idéer og et grundlag for senere egentlig produktudvikling.

Tilmelding
AlmenNets Udviklingsseminar er for ansatte i almene boligorganisationer, som er medlem af AlmenNet. Se om din boligorganisation er medlem af AlmenNet her.

Da AlmenNets projekter oftest henvender sig til boligselskabernes bygge- og driftsorganisation, vil der helt naturligt være en overrepræsentation af projektidéer indenfor disse områder.

Tilmeld dig nedenfor, hvis du ønsker at deltage i et online møde.

Vi glæder os til at se dig! 

Fakta

Sted

MS TEAMS (online)

Priser

Gratis - kun for ansatte i almene boligorganisationer, der er medlem af AlmenNet

Tidspunkt

Den 1. oktober 2020 kl. 10.00 - 11.30
Tilmeldingsfrist: 30. september

TilmeldingProjektstøtte

Motoren i AlmenNet er vores udviklingsprojekter. Se hvordan du søger støtte og få hjælp til processen.