Netværksmøde hos Slagelse Boligselskab

Tema om samskabelse af byggeriet. Kom med og oplev de nye, spændende studieboliger og sportscollege i Stadionparken i Slagelse, den 7. juni 2017.

Foto: Stadionparken, Slagelse Boligselskab

Tema: Samskabelse af byggeriet

Slagelse Boligselskab og AlmenNet inviterer til netværksmøde, om tæt samarbejde med bl.a. kommunen og brugerne om alment byggeri.

Bemærk: Arrangementet er forbeholdt AlmenNets medlemmer og adm. medarbejdere fra interesserede boligorganisationer.

Gå direkte til tilmelding!

Slagelses nye spændende ungdomsboliger

På netværksmødet skal vi se på og diskutere samskabelse - hvilke gevinster og muligheder giver det, når vi for alvor mener, at der er større værdi ved at skabe sammen end hver for sig?

Konkret skal vi også se nærmere på nogle af Slagelses mest interessante ungdomsboliger, Sportscollege/Afdeling Stadionparken. Der er tale om et nyt byggeri med en attraktiv beliggenhed, bestående af 73 ungdomsboliger integreret med trænings, omklædnings og fællesfaciliteter ved Slagelse Stadion. Et byggeri, som bl.a. er medvirkende til, at Slagelse bliver den 22. Team Danmark Elitekommune.

Byggeriet er i løbet af to år udviklet i tæt samarbejde med Slagelse Kommune og kommer til at indeholde en kombination af unikke studieboliger i ”New-Yorker-stil”, sammen med et ”Sportscollege” for unge eliteidrætsfolk. Dvs. byggeriet indeholder udover boliger, både trænings-, omklædnings- og fællesfaciliteter.

Byggeriet indeholder en spændende fortælling om, hvordan der i et integreret partnerskab med kommunen kan understøttes både en bosætningsmæssig-, uddannelsesmæssig- og idrætsmæssig udvikling i Slagelse Kommune.

Vi får også mulighed for at høre om Slagelse Boligselskabs nye projekt, Engdraget, som i endnu højere grad arbejder med samskabelse og hvorfra vi får spændende oplæg og værdifulde erfaringer om samskabelsesprocessen. 

Du kan læse mere om byggeriet i denne artikel fra Boligen.

FAKTA:

Sportscollege/Afdeling Stadionparken. Nyt byggeri bestående af 73 ungdomsboliger integreret med trænings, omklædnings og fællesfaciliteter ved Slagelse Stadion. Et byggeri, som bl.a. er medvirkende til, at Slagelse bliver den 22. Team Danmark Elitekommune. Anlægssum: Ca. 100 millioner kr.

Engdraget. Nyt ambitiøst og bæredygtigt boligprojekt bestående af 126 rækkehus under udvikling. Et projekt, hvor man på flere niveauer har ambitioner om ny læring. Omtalt i det seneste nummer af BL/Boligen. Forventet anlægssum: 261 millioner kr.

Dagens program

Kl. 09.45 – 10.00: Kaffe og morgenbrød

Kl. 10.00 – 10.15: Præsentation af Slagelse Boligselskab v/direktør Arne Juul 

Kl. 10.15 – 10.45: Præsentation af Sportscollege/Afdeling Stadionparken i Slagelse – samskabelse ”version medium” v/Idrætskonsulent, Puk Hvistendahl fra Slagelse Kommune og Arne Juul, Slagelse Boligselskab

Kl. 10.45 – 12.00: Besigtigelse af Stadionparken i Slagelse

Kl. 12.00 – 12.45: Frokost

Kl. 12.45 – 13.00: Præsentation af projekt Engdraget – samskabelse ”version large” v/Arne Juul

KL.13.00 – 13.30: Præsentation af samskabelses-processen for projekt Engdraget ved Chef for Aktørinvolvering hos Arkitema, Sille Askefrø Bjørn, Arkitema

Kl. 13.30 – 14.00: Drøftelse og læring – hvad kan vi tage med hjem

Kl. 14.00 – 14.10: Kaffepause

Kl. 14.10 – 14.35: Motiver og erfaringer med samskabelsesprocesser 

Kl. 14.35 – 14.55: Drøftelse og læring – hvad kan vi tage med hjem

Kl. 14.55 – 15.00: Tak for i dag v. Niklas Jarnit/AlmenNet

 

- ARRANGEMENTET ER AFLYST -

Fakta

Sted

Parkvej 37, Afdeling Stadionparken i Slagelse.

Priser

Gratis. Forbeholdt AlmenNets medlemmer og adm. medarbejdere fra interesserede boligorganisationer.

Tidspunkt

Den 7. juni kl. 10 - 15

Kontakt