Konference om effektiv drift for topledelsen 28. september 2015

AlmenNet afholder konference om effektiv drift i almene boligafdelinger, i samarbejde med Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter og Boligkontoret Danmark. Konferencen har fokus på organisering, ledelse og forandringsprocesser.

- ARRANGEMENTET ER AFHOLDT -


Hent materialer og se billeder fra konferencen her

_____________________________________________________

Om konferencen + praktisk info

AlmenNet slår igen dørene op for en stor og ambitiøs konference. Konferencens overordnede målsætning er at fastholde det momentum, der lige nu eksisterer omkring ”Effektiv drift” i sektoren. Skal det lykkes at gennemføre de nødvendige forandringsprocesser for at gøre driften bedre og billigere, skal topledelsen være projektejer og dermed gå forrest.

Hent programmet her

TILMELDING ER LUKKET! Har du spørgsmål til din tilmelding, kontakt venligst Olav Kirchhoff, oki@bl.dk, 5373 2058.

Bemærk: Tilmelding er bindende.

Praktisk

Parkering: Axelborg har en rabataftale på 25% med Q-park. Hent en guide her
Øvrige parkeringsmuligheder

Find vej 

Om konferencen

På konferencen vil der blive fokuseret på organisering, ledelse, forandringsprocesser, og i en række cases bliver der redegjort for metoder og redskaber til en bedre drift. Konferencen skal således være med til at understøtte forandringsprocesserne gennem erfaringsudveksling.

Hent programmet her

Læs mere om projekt "En innovativ vej til effektiv drift" og hent allerede nu de færdige kapitler i vejledningen

Martin Breum som facilitator

Som ordstyrer og facilitator har vi denne gang valgt en ekstern, men kendt personlighed, journalist Martin Breum, som er en af de mest erfarne ordstyrere i Danmark og bl.a. kendt fra TV-Avisen, Deadline og DR2 Udland. Martin vil med knivskarpe spørgsmål sætte gang i diskussionerne og udfordre vores sektor. 

Målgruppe

Konferencens målgruppe er direktører, forretningsførere og formænd i almene boligorganisationer. 

De gode erfaringer

Konferencen skal først og fremmest formidle erfaringer fra boligorganisationer, hvor det er lykkedes både at tage hul på og gennemføre en mere effektiv drift. I oplæggene lægges vægt på konkrete erfaringer fra forskellige boligorganisationer, hvor vinklen er ”Hvad har organisationen brug for?”. Det er ikke hensigten at formidle et glansbillede, men snarere de reelle udfordringer, sejre og nederlag.

Debat

Konferencen afsluttes med en paneldiskussion, hvor også deltagerne i salen bliver inddraget. Deltagerne i panelet vil løbende blive skiftet ud og deltagere fra salen vil få mulighed for at komme i panelet. Drøftelserne bliver tematiseret for at sikre bredde og tyngde.

Spørgeskema inden konferencen

For at kvalificere debatten bedst muligt, vil alle deltagere i løbet af september få tilsendt et kort spørgeskema om deres holdning til effektivisering af driften. 

Tilmeldingsfrist: 21. september 2015

Se hvem der har tilmeldt sig konferencen

Fakta

Sted

Bojesen, Axelborg. Vesterbrogade 4A, 1620 København V

Priser

500 kr. pr. person

Tidspunkt

Den 28. september 2015
Kl. 10.00 - 16.30