ERFA-møde om arbejdsmiljøansvar i Middelfart

Kickoff på ERFA-netværk, der giver dig værdifuld viden om aktuelle emner og gode muligheder for at erfaringsudveksle og netværke med kollegaer

 ARRANGEMENTET ER AFHOLDT -

Materiale fra dagen: 

”Det er et kanon initiativ! Det er lige sådan noget vi har brug for. Lad os få mere af den slags!” - Bjarne Bøhl Pedersen, driftschef i B45 

Der er endvidere udarbejdet en mere detaljeret opsamling fra møderne. 

Læs den her

Første ERFA-møde om arbejdsmiljøansvar

Det nye ERFA-initiativ starter op med vigtigt temamøde om boligorganisationernes arbejdsmiljøansvar for byggeri og drift. Det sker med BAR Bygge & Anlæg som oplægsholdere og facilitatorer. Kom og hør BAR Bygge & Anlæg fortælle om reglerne om bygherrens pligter, og hvordan man som boligorganisation kan håndtere dem. Bagefter vil vi på workshops gå mere i dybden med emnet og give mulighed for vidensdeling. Bemærk, at der er begrænset pladser, og at deltagelse sker efter først-til-mølle-princippet!

Hent programmet her 

Det får du på mødet:
- Viden om reglerne om bygherreansvaret for arbejdsmiljø
-
Ideer og praktiske redskaber til at komme i gang eller arbejde videre
-
Erfaringer fra andre boligselskaber
- N
etværk

Stort samarbejde De nye ERFA-netværk er blevet til i et samarbejde med BLs kredse og det forholdsvis nyetablerede fagnetværk DriftsNet, der henvender sig til driftsansatte i almene boligorganisationer. Det betyder i praksis, at aktiviteterne i ERFA-netværket foregår som arrangementer i BLs kredse med AlmenNet og DriftsNet som leverandører af det faglige stof.

Hent mødeinvitationen fra BL 

Deltagelse og tilmelding Deltagelse er gratis. Fristen for tilmelding er en uge inden mødets afholdelse. Tilmelding sker elektronisk igennem boligorganisationen via punktet Selvbetjening -> Arrangementer på BL’s hjemmeside eller klik her.

Tilmelding til ERFA-mødet om arbejdsmiljøansvar

Mere information Du kan finde mere information om ERFA-netværket og de kommende ERFA-møder her   

Fakta

Sted

Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, Middelfart.

Priser

Gratis. Kun for boligorganisationer.

Tidspunkt

Torsdag d. 18. december 2014, Kl. 9-12.