AlmenNets årsseminar 2014

Her kan du se invitation og materiale fra AlmenNets Årsseminar 2014, med repræsentantskabsmøde, spændende oplæg og besigtigelsestur.

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT -

Her kan du hente materiale og oplæg:

Oplæg af Gyrithe Saltorp, Københavns Ejendomme:

Bygherrens ansvar og kontrol (slides)

Dokumenter med krav der skal opfyldes, når man bygger for Københavns Ejendomme (link til kejd.dk)

AlmenNets repræsentantskabsmøde:

Formandens beretning

AlmenNet - årsregnskab 2013 + budget 2015

AlmenNets åreberetning 2014

3B og Boligkontoret Danmarks fælles domicil på Havneholmen

Domicil1 Domicil2 Domicil3 Domicil4

Kollektivhuset på Østerbro, BDK

Fælleshuset1 Fælleshuset2 Fælleshuset3 Fælleshuset4

Lampestedet i Herlev, 3B

Lampestedet1 Lampestedet2 Lampestedet3 Lampestedet4

__________________________________________________________

Oplæg: Bygherrens ansvar og kontrol

Med en omsætning på omkring 200 mia. kr. og en position som et af Danmarks hovederhverv har ejendoms-, bygge- og anlægsbranchen en afgørende indflydelse på samfundsudviklingen. Så stor en indflydelse kræver naturligt et ansvar for omgivelserne. Et ansvar, der lige nu ligger hos den enkelte virksomhed. Direktør i Københavns Ejendomme, Gyrithe Saltorp fortæller om Københavns Kommunes tilgang til arbejdet med dokumentation af samfundsansvar – herunder CSR, sociale klausuler, arbejdsklausul, tjek af løn- og arbejdsvilkår mv. Efter Gyrithe Saltorps oplæg vil der blive lagt op til en diskussion.

Oplæg og rundvisning: Fælles domicil på Havneholmen

Boligforeningen 3B og Boligkontoret Danmark er flyttet sammen i et helt nyt og fælles hovedkontor, hvilket er ret enestående. Direktør Michael Demsitz og direktør Bent Frederiksen fortæller om den spændende historie, om processen og hvad der er kommet ud af bofællesskabet indtil videre. Vi får selvfølgelig også en rundvisning i det nye kontorhus.

Eftermiddagens to besigtigelser

Nybyggeri: Lampestedet 1 og 2 i Herlev, 3B

Kun 5 minutters gang til Herlev Bymidte ligger Herlevs nye bydel, Glødelampen, hvor 3B har opført 105 boliger kaldet "Lampestedet". Byggeriet består af 1-3 plans rækkehuse med lejligheder på 70-115 m2. Boligerne er energioptimerede og tidssvarende og er tegnet af de ansete arkitektfirmaer Kant og Witraz. Bygningerne er opført med et attraktivt overflade- og materialevalg kombineret med gulvvarme, store vinduespartier og altaner.

Renovering: Kollektivhuset på Østerbro, De Vanføres Boligselskab v. Boligkontoret Danmark

Vi skal se en større, afsluttet renovering af et meget markant byggeri opført i 1957, beliggende ved Lyngbyvejen. Boligerne er handicapegnede og har elevatoradgang og altan. Renoveringen omfatter bad og køkken i 170 lejligheder. Der er udført delvis udskiftning af facader, skraldesuganlæg og betonrenovering af facader samt nye kloakker, faldrør og vandrør. Renoveringen er et led i en større helhedsplan der samtidig omfatter en ambitiøs, boligsocial indsats, som er målrettet den store gruppe af beboere med fysisk og psykisk handikap. 

Fakta

Sted

Havneholmen 21, 1561 København V

Priser

Gratis. Kun for medlemmer.

Tidspunkt

19. november 2014, kl. 9.30 - 15.00