Helhedsplanlægning og myndighedssamarbejde

Helhedsplanlægningen, fra behovet for en renovering overvejes og frem til skema A er godkendt

AlmenVejledning: "Helhedsplanlægning og myndighedssamarbejde"

2. udgave 2013 

Står I med en almen boligafdeling, som skal fremtidssikres og renoveres? Denne vejledning beskriver forløbet fra de første forberedelser og frem til skema A. Som læser guides du trin for trin igennem forløbet og arbejdet med helhedsplanlægning og myndighedssamarbejde. Helhedsplanen er vejledningens vigtigste omdrejningspunkt og der gives konkrete forslag til hvorledes denne kan udarbej-des. Helhedsplanen kan have flere formål. Først og fremmest er den et værktøj for boligorganisationen til opnå overblik over afdelingens situation, og til at planlægge strategisk. Desuden er helhedsplanen påkrævet, når der søges om renoverings-støtte hos Landsbyggefonden. I vejledningen er processen med at ansøge om støtte ved andsbyggefonden, samt myn-dighedssamarbejdet med kommunen også beskrevet.

Udarbejdet for AlmenNet af Fruehøjgaard

Publikationsbibliotek
Med AlmenNets publikationsbibliotek ved hånden har du let adgang til alle udgivne publikationer i et læsevenligt, digitalt bladreformat. Du kan nemt skabe dig overblik over publikationerne og finde det du leder efter via den brugervenlige søgefunktion.

Find vejledningen i AlmenNets e-pages her!

Download

PDF

E-pages

Helhedsplaner & fremtidsanalyse Beboerinddragelse Projektledelse & forandring Energi, klima & miljø Fællesarealer & tryghed