Klimatilpasning

Overblik over klimaprojekter i den almene sektor.

Klimaforandringer er i dag en realitet og derfor en virkelighed, vi skal forholde os til. Derfor skal der findes nye, kreative løsninger, hvor regnvandet kan opsamles i forberedte områder for derefter at blive ledt videre til vores vandløb, fjorde og have. Normalt vil klimatilpasning kræve store investeringer i underjordiske bassiner og kloakker, men formår vi i stedet af arbejde sammen og skabe plads til den ekstra regn i vores byrum og parker, kan vi både spare penge og mere ud af vores udearealer.

Denne temarapport præsenterer en række forsøgs- og udviklingsprojekter, der beskæftiger sig med temaet klimatilpasning i den almene boligsektor. Publikationen har karakter af et projektkatalog. Med den i hånden får læseren en genvej til viden, værktøjer og aktuelle eksempler, og kan eventuelt fordybe sig yderligere i de centrale problemstillinger. De indeholdte projekter er valgt ud fra, hvad der pt. er vurderet som aktuelt for den almene sektor. Listen er således ikke udtømmende.

Publikationen retter sig mod professionelle, der arbejder med klimasikring af almene boligområder. 

Publikationsbibliotek
Med AlmenNets publikationsbibliotek ved hånden har du let adgang til alle udgivne publikationer i et læsevenligt, digitalt bladreformat. Du kan nemt skabe dig overblik over publikationerne og finde det du leder efter via den brugervenlige søgefunktion.

Find rapporten i AlmenNets e-pages her!

Download

PDF

E-pages

Energi, klima & miljø