Digital fremtidssikring

Begrebet "digital fremtidssikring" dækker over den moderne bolig, der gør brug af indlejret teknologi og digitale løsninger til at skabe mere konkurrencedygtige boliger

Foto: Logik & Co

AlmenRapport: Digital Fremtidssikring

1. udgave, 2011

Målet med udviklingsprojektet Digital Fremtidssikring er at inspirere og informere om behov og muligheder for vores boliger inden for digitale løsninger og indlejret teknologi. 

Rapporten beskriver 15 behov til indlejret teknologi og digitale løsninger i boligen. Disse behov tilsammen fremtidssikrer boligen – både for mennesker med og uden særlige behov. For hvert behov er tendenser og mulige
løsninger beskrevet. Rapporten indeholder også generelle krav, som man bør stille til alle digitale løsninger og al indlejret teknologi i boliger. De 15 behov er identificeret ud fra 13 interviews med mennesker, der arbejder med boliger og / eller mennesker.

Udarbejdet for AlmenNet af Boligkontoret Danmark

Publikationsbibliotek
Med AlmenNets publikationsbibliotek ved hånden har du let adgang til alle udgivne publikationer i et læsevenligt, digitalt bladreformat. Du kan nemt skabe dig overblik over publikationerne og finde det du leder efter via den brugervenlige søgefunktion.

Find rapporten i AlmenNets e-pages her!

Download

PDF

E-pages

IT & Teknologi Effektiv drift Projektledelse & forandring Energi, klima & miljø Helhedsplaner & fremtidsanalyse
Digital fremtidsikring

Digitale løsninger til morgendagens almene boliger