Sociale medier

Følg AlmenNet på LinkedIn og Facebook og hav altid foreningens publikationer lige ved hånden med vores smarte app! Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, og få løbende opdateringer om vores arrangementer og projekter.

Følg AlmenNet

AlmenNet har siden 2007 haft sin digitale hjemstavn her på siden og foreningens medlemmer og andre interesserede modtager det månedlige nyhedsbrev. Det er også muligt at følge foreningens nyheder og aktiviteter samt netværke, på udvalgte medieplatforme.

FØLG OS PÅ LINKEDIN

AlmenNet har en såkaldt virksomhedsside på LinkedIn, som understøtter foreningens aktiviteter og fungerer som supplement til de eksisterende netværk i foreningen, som et netværks- nyheds- og diskussionsforum. LinkedIn fungerer også som en brobygger imellem foreningens medlemmer og eksterne interessenter. Alle inviteres til at starte diskussioner og deltage i debatter, eller blot nyde godt af de nyheder og invitationer m.v., der bliver delt på dette forum.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Her får du nyheder fra foreningen AlmenNet om udvikling og fremtidssikring af almene boligorganisationer, med fokus på renovering og nybyggeri samt foreningens aktiviteter. Facebooksiden fungerer først og fremmest som en nyhedskanal der supplerer AlmenNets nyhedsbrev for de, som vil have nyhederne serveret her og nu. Det er naturligvis også muligt at kommentere og debattere i kommentarfunktionen. 

HENT ALMENNETS APP

Med app'en har du altid AlmenNets publikationer ved hånden i et læsevenligt, digitalt bladreformat, hvor du nemt kan skabe overblik over publikationerne og finde det du leder efter, via en brugervenlig søgefunktion.

God Fornøjelse!