AlmenNet får ny næstformand

AlmenNets bestyrelse har valgt direktør i ØsterBO, Pia Lyngdrup Nedergaard, som ny næstformand i foreningen.

Siden 2020 har Østerbos direktør Pia Lyngdrup Nedergaard været en del af AlmenNets bestyrelse. Først som suppleant, og nu er hun valgt som ny næstformand i foreningen.

"Jeg er glad og stolt, og jeg vil gøre mit til at AlmenNet også fremover er et vigtigt element i den almene branche. AlmenNet er ikke bare en super spændende udviklingsforening indenfor det byggede miljø i den almene branche - det er også et vigtigt udviklingsnetværk, som danner rammen om bred vidensdeling, så vi kan udvikle os sammen til glæde for vores samfund, boligorganisationer og beboere" fortæller Pia Lyngdrup Nedergaard.

Pia overtager posten efter Allan Werge, der i juni 2022 blev ny formand for BL.

Se hele AlmenNets bestyrelse