Lej udstillingen om trygge kældre

Få gode ideer til trygge kældre med ny udstilling fra AlmenNet. Nu kan I også få den ud i jeres afdeling.

En ny udstilling sætter nu fokus på, hvordan skumle kældre bliver trygge igen. Den tager udgangspunkt i en almen boligafdeling i Brønshøj i København, hvor beboerne vil gøre deres kældre til et trygt sted for alle.

”Vi har problemer med kældrene og folk, der opholder sig dernede. Folk har været utrygge ved at gå ned i kældrene,” siger Alex Rehrmann, der sidder i bestyrelsen for afdelingen Storegårdsvej i Boligforeningen AAB.

Derfor er afdelingsbestyrelsen med i et projekt under AlmenNet, der skal gøre kældre mere trygge. Udstillingen indgår i projektet og giver idéer til lys, farver, låsesystemer og anden indretning, der kan mindske utryghed i kældre. Der er for eksempel tips til at sætte skilte på alle døre, skabe kunstigt dagslys og male cykelparkeringspladser på gulvet.

Mulighed for at leje udstillingen
Der er nu lavet en vandreudstilling, som består af 10 roll-up, med ideer til tryggere kældre.

Udstillingen kan lejes i op til 3 uger, og lejeprisen er 5.000 kr. Udstillingen henvender sig til beboere i afdelinger med kælderarealer samt ansatte, der professionelt arbejder med kriminalitetsbekæmpelse, tryghed og helhedsplaner.

Kontakt Kigge Hvid på mail kigge@jastudio.dk for leje af udstillingen.

Udstillingen kan afhentes i København eller sendes via GLS.

Se nogle af billederne fra udstillingen herunder:

“Vi har problemer med kældrene og folk, der opholder sig dernede. Folk har været utrygge ved at gå ned i kældrene”
Alex Rehrmann, bestyrelsesmedlen i afdelingen Storegårdsvej i Boligforeningen AAB