Ny podcastserie om strategiske partnerskaber

I AlmenNets nye podcast AlmenNet undersøger tager vi et blik ind i fsb's erfaringer med strategiske partnerskaber. Lyt til de to afsnit nu.

 

Almene boligorganisationer arbejder hele tiden med at optimere deres byggeprocessor. fsb er en af to boligorganisationer, der i 2018 udbød en række renoveringsprojekter i et strategisk partnerskab.

I to episoder undersøger vi, hvordan man kan udvikle et strategisk partnerskab, og vi beder både fsb og leveranceteamet dele deres erfaringer med fsbHjem partnerskabet.

Vi besøger fsb og projektkontoret, og vi besøger Voldparken, hvor fsb er igang med en helhedsplan, der skal udføres i det strategiske partnerskab.

Lyt med og få input til, hvordan du og din boligorganisation kan arbejde med strategiske partnerskaber. Podcasten er et supplement til vidensopsamlingen “Strategiske partnerskaber i alment byggeri”, som du kan finde på almennet.dk

Link til vidensopsamlingen.

Podcasten er produceret af podPeople for AlmenNet med støtte fra Landsbyggefonden.

 

Om AlmenNet undersøger
AlmenNet undersøger er en podcast om udvikling i det almene byggeri, hvor AlmenNet dykker ned i nye tendenser og udviklingsområder i byggeriet og den måde vi lever på.

Podcasten udkommer i forbindelse med udgivelsen af udvalgte projekter.