Nu skal AlmenNets nye strategi realiseres

Strategien er nu godkendt af repræsentantskabet, og arbejdet med at bringe den til live kan begynde. 

På repræsentantskabsmødet den 2. maj i København blev AlmenNets nye strategi stemt for med klapsalve fra de fremmødte.

AlmenNets bestyrelsesformand Steen Ejsing, byggechef i DAB, er glad for opbakningen og glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

"Strategien er lavet med udgangspunkt i at sikre, at AlmenNets medlemmer har udviklingskraft i fremtiden. Vi vil være en forening, som kommer udfordringer bedst muligt i forkøbet, så vi kan være med til at sætte retningen for udviklingen af boliger i Danmark," fortæller han. 

Værdifuldt for medlemmerne
Sekretariatsleder Niklas Jarnit glæder sig også over den nye strategi.

"Jeg er glad for, at AlmenNets nye strategi nu er godkendt. Sekretariatet ser frem til at understøtte udviklingen af det almene byggeri med nye ambitioner og metoder, der skaber værdi for vores medlemmer nu og i fremtiden," siger han.

Arbejdet med strategien startede i 2019. Undervejs er der afholdt interviews og lavet surveys med deltagelse fra over 200 ansatte i AlmenNets medlemsorganisationer, samt inddraget data fra de seneste 15 år. 

Det nye AlmenNet tager form

Den nye strategi skaber ændringer i metodikken for både udviklingsprojekter og for bestyrelsesarbejdet.