Gik du glip af webinaret om sociale renoveringer?

Onsdag den 9. september afholdt AlmenNet webinaret ’Sociale renoveringer, der styrker naboskabet’ i samarbejde med Realdania. Læs mere og find materialet her.


Mange almene boligafdelinger står i disse år over for større renoveringsarbejder, og flere steder benytter man lejligheden til at indtænke, hvordan renoveringen kan skabe stærkere naboskab og social sammenhængskraft i afdelingen. Til webinaret om sociale renoveringer fik deltagerne indblik i, hvordan en renovering kan understøtte forskellige grader af fællesskaber. Over 150 deltagere så med, men fortvivl ikke, hvis du var forhindret.

Du kan se eller gense webinaret her og downloade slides i den gule boks.

Programmet for dagens webinar indeholdt en introduktion til Sociale Renoveringer v/Stig Hessellund, projektleder i Realdania, og Ofri Earon, arkitekt i Rambøll, kom med inspiration til, hvilke værktøjer man kan arbejde med i forbindelse med sociale renoveringer. Herefter blev deltagerne præsenteret for tre eksempler på sociale renoveringer i Vojens (Boligselskabet af 1943), Kalundborg (Fællesorganisationens Boligforening) og Bispehaven i Aarhus (Østjysk Bolig).

Sociale renoveringer
Sociale renoveringer

Hvordan skaber vi sociale renoveringer, der forebygger ensomhed?

Få nyheder fra AlmenNet

Tilmeld dig AlmenNets nyhedsbrev