AlmenNets nye publikationsbibliotek

Nu kan du nemt finde og søge indhold iblandt alle AlmenNets publikationer! Det nye, online publikationsbibliotek fungerer på alle dine enheder!

AlmenNet har erstattet den gamle app med en ny online løsning til publikationer, som skal gøre det nemmere at søge i enkelte publikationer og på tværs af biblioteket.

Den nye løsning benytter sig af formatet e-pages, hvor vi har samlet et helt arkiv af AlmenNets publikationer. I det nye bibliotek finder du bl.a. AlmenVejledninger, AlmenRapporter, AlmenHæfter og publikationer fra Den Almene Forsøgspulje.

Find AlmenNets e-pages her!

Nemt at søge

Hvor du i den gamle app også kunne søge i de enkelte publikationer, er det er nu blevet endnu nemmere at søge noget frem på tværs af publikationerne. I det nye publikationsbibliotek kan du søge i tre niveauer:

  1. Bibliotek
  2. Mappe
  3. Publikation

Det betyder, at du i hver publikation kan søge, men du kan også søge i f.eks. alle AlmenVejledninger på samme tid eller i alle publikationer i biblioteket på én gang.

Hvis du vil søge i hele arkivet, kan du bruge søgefunktionen, som tilgås oppe fra højre hjørne. Hvis du vil søge i en mappe, skal du først gå ind under f.eks. ”AlmenRapport” og enten trykke ”søg” oppe i højre hjørne med det samme eller trykke ”alle publikationer” og derefter ”søg. Hvis du vil søge i en enkelt publikation, skal du åbne den givne publikation og trykke på søge-knappen ude i højre side hvis du er på computer, eller nederst hvis du er på smartphone.

God til både smartphone og computer

Biblioteket vises nemt og overskueligt på både computer og smartphone, og for at kunne tilgå biblioteket er alt du skal bruge en internetforbindelse og en internetbrowser (f.eks. Internet Explorer, Google Chrome, Microsoft Edge osv.).

Når du går ind på en mappe, vil den sidst uploade publikation altid ligge først. For at finde hele arkivet af f.eks. AlmenHæfte, skal du først klikke dig ind på mappen og efterfølgende klikke ”Alle publikationer”, som du finder midterst i højre side.

Tilføj som app-genvej på telefon og tablet
Hvis du benytter f.eks. internetbrowseren Safari, har du mulighed for at tilføje linket som app-genvej på din hjemmeskærm. Alt du skal gøre er at tilgå siden, trykke på det lille kasse-med-pil symbol, som du finder midterst i bunden af skærmen (knappen Del), og tryk derefter på "Føj til hjemmeskærm".

God fornøjelse med det nye bibliotek! :-)

Find AlmenNets e-pages her!