Sæt dit præg på AlmenNets fremtid!

Er du ansat i en boligorganisation, samarbejdspartner, rådgiver, medlem af en boligbestyrelse - eller på anden måde bruger af AlmenNet, så er vi interesserede i din mening! Og vi har sat flere gavekort på højkant til juleindkøbene.

Bestyrelsen på workshop om AlmenNets fremtid - nu mangler vi dine input.

Sådan deltager du

Vil du sætte dit præg på, hvordan AlmenNet i fremtiden skaber udvikling og viden, som løfter den almene boligsektor frem mod 2030?

AlmenNets bestyrelse har igangsat et strategiarbejde, der i løbet af foråret 2021 skal danne en retning for AlmenNet som forening de kommende ti år. Arbejdet er i fuld gang og i en fase, hvor input fra AlmenNets medlemmer og øvrige brugere er afgørende. Derfor har sekretariatet og styregruppen for strategiarbejdet lavet et spørgeskema, som alle medlemmer og øvrige brugere opfordres til udfylde.  

Klik her og deltag i undersøgelsen!

Hvem kan deltage?
Det kan alle brugere af AlmenNets udviklingsprojekter, publikationer, arrangementer og kommunikation, med relation til den almene boligsektor.
Dine svar og input vil være af stor værdi for undersøgelsen! Samtidig kommer dine svar til at gavne dig, når foreningens fremtid skal planlægges!   

Anonymitet
Selvom du deltager i konkurrencen er din besvarelse stadig anonym. Konkurrencen foregår i et separat spørgeskema og kan ikke kædes sammen med dine øvrige svar. 

Derfor, hvis du vil bruge 12 minutter på at hjælpe os, så stiller vi gavekort til Coop på højkant:

  • 1 gavekort á 2000kr,
  • 1 gavekort á 1000kr og
  • 4 gavekort á 500kr.

Hjælp os med at gøre AlmenNet endnu bedre i fremtiden – og god jul!

Det tager ca.12 minutter at udfylde og vi skal have modtaget dine svar om senest 14 dage.

Klik her og deltag i undersøgelsen!