Stor konference om innovation i byggeriet

Som medlem af AlmenNet kan du få 10% ved tilmeldingen til den store innovationskonference i december 2019.

Den 12. december 2019 afholdes en konference om innovation i byggeriet og dets fremtidige potentiale, og som medlem af AlmenNet får du 10% i rabat, når du tilmelder dig. Det eneste, du skal gøre, er at skrive ”ALMENNET medlem” ved din tilmelding!

Konferencen er et heldagsarrangerement på Tivoli og Congress Center, hvor der samles over 200 beslutningstagere i byggeriet, deriblandt bygherrer, rådgivende ingeniører, arkitekter, entreprenører samt håndværkere og leverandører. Pris: 1.995 kr.

Hovedtemaerne er:

  • Teknologi og digitalisering
  • Innovationsledelse
  • Bæredygtighed
  • Samarbejdsformer

Så der er masser af viden og inspiration at hente, ligegyldigt hvor man er fra i branchen. Du kan læse mere om temaerne her.

Der er udvalgte talere og aktører på programmet, deriblandt Lene Espersen (adm. Direktør hos Danske Arkitekter), Michael Mortensen (Adm. Diretkør hos Casa), Pia Nielsen (direktør hos FSB), Michael Sloth (direktør for Teknik og Miljø, Vejle Kommune) og mange, mange flere.

Konferencen henvender sig til direktører, afdelingsledere, projektledere, byggeledere, arkitekter, rådgivere og bygherrer i byggeriet.

Du kan læse mere og tilmelde dig konferencen på hjemmesiden her! Husk at skrive "ALMENNET medlem", når du tilmelder dig.