Har du Europas bedste CSR-løsninger?

Find de gode eksempler frem

Nu er det tid til igen at finde de gode eksempler frem, når Housing Europe, en uafhængig interesseorganisation for social housing i Europa, uddeler European Responsible Housing Awards 2019. Det er tredje gang prisen uddeles, og vinderne er de boligorganisationer, som kan fremvise løsninger, der hver dag er med til at levere værdi til deres beboere.

Prisen blev sidst uddelt i 2016, men nu skal prisen for de bedste CSR-intiativer i europæisk social housing uddeles igen. De gode eksempler fra Danmark har bl.a. ledt til, at boligselskabet DAB i 2014 vandt for et projekt, der effektivt understøttede beboerdemokratiet. 

"Vi har nogle stærke projekter, men vi tænker ikke så meget over det i det daglige, fordi brugerinvolvering bare er noget, vi gør helt naturligt. Vi kan roligt være stolte i europæisk kontekst, men det her siger også mig, at vi skal blive endnu bedre til at fortælle om det kæmpe arbejde, vi gør, der ligger ud over det at have folk boende," udtalte Ulrik Brock Hoffmeyer, der er adm. direktør i BO-VEST, til Fagbladet Boligen tilbage i 2014, hvor boligorganisationen også var blandt de nominerede.

I 2019 er der fire kategorier, man kan deltage i:

  1. More than a roof – lige muligheder i boligområde
  2. Leaders of innovation – klimavenlige løsning
  3. Building strategic alliances – strategiske alliancer i byggeriet
  4. Empowering the team – efteruddannelse til nye behov

De to sidste gange blev der ind samlede i alt 110 best-practice projekter i to håndbøger, som kan downloades på Housing Europes hjemmeside. Her kan man også kan indstille sine projekter fra 10. december.

Nomineringerne kan ske frem til 31. januar