Kender du Danmarks bedste renovering?

RENOVER-prisen åbner igen op for nomineringer af gode almene renoveringsprojekter! Indtil den 2. marts er der åbent for at indstille projekter til RENOVER-prisen, der siden 2013 er blevet uddelt for at hylde Danmarks bedste renoveringsprojekter.

Specialprisen, der gives til særligt originale eller kreative projekter, blev ikke uddelt sidste år, men gør nu et comeback i 2018. Realdania og Grundejernes Investeringsfond, der har stiftet prisen, håber særligt på, at 2018 vil bringe et særligt fokus på renoveringer af almene bebyggelser og parcelhuse. Prisens grundlæggende aspiration er da også at inspirere til nye og flere renoveringsprojekter, der gavner hele samfundet.

RENOVER-prisen er da også en inspirerende pris at få med hjem; foruden den flotte prisstatuette modtager vinderen af prisen også 100.000 kroner.  Vinderen bliver fundet efter votering af et valgkollegie, der består af 70 personer fra byggebranchen.

Sidste års vinder blev Nyt Rosenhøj i Viby, Aarhus, der med en gennemgribende og helhedsorienteret renovering og omdannelse viste, hvordan man kan løfte et nedslidt boligområde til at blive mere attraktivt. Nyt Rosenhøj kan du læse meget mere om i AlmenNets inspirationskatalog.

Vinderprojekterne offentliggøres ved RENOVER-prisens prisfest den 6. september 2018.

Læs mere om RENOVER-prisen og indstil et projekt her!

 

“Fra d. 2. januar til 1. marts 2018 kan alle indstille et eller flere renoveringsprojekter til RENOVER prisen 2018.”
Arkitektur & bygningskultur