Fotos og materiale fra AlmenNets Årsseminar

Med stor tak til KAB og Bygherreforeningen bringer vi her highligths og materiale fra årsseminaret, hvor der blev stillet skarpt på digitalisering! Her kan du finde både slideshows, fotos og kataloget fra dagen.

Fotos fra dagen

Dagens program med slides

Download materiale fra dagen herunder:

AlmenNets repræsentantskabsmøde

Download referat fra repræsentantskabsmødet her

Download regnskab og budget her!

Digitale frontløbere 

Download slideshow med alle 6 cases her

Her kan du se de 6 cases, som er præsenteret under 3 kategorier

1. Digital strategi

 • Fuld digitalisering
  Morten Lykkeberg, sekretariatschef, Boligselskabet Sjælland
 • 360o-analyse - helhedsorienteret strategi med digitalt fundament
  Lone Skriver, kundesupportchef, KAB 

2. Effektiv drift med digitale værktøjer

 • eDrift - digital opgavestyring
  Mikkel Ventzel Madsen, byggeteknisk konsulent, fsb
 • FM-outdoor - professionel, effektiv og transparent drift
  Arne Juul, direktør, Slagelse Boligselskab
 • Synligt indeklima - kvalitetssikret drift 
  Indlægsholder afventer, diverse almene boligorganisationer 

3. Beboerservice med digitale løsninger

 • Beboer app - værktøj til god kommunikation og naboskab
  Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør, Domea

 

Inspirationskatalog

Med udgangspunkt i 6 konkrete cases, lancerede Bygherreforeningen det nye inspirationskatalog Digitale Frontløbere i den Almene Sektor opdelt i tre kategorier: digital strategi, effektiv drift med digitale værktøjer og beboerservice med digitale løsninger.

Med inspirationskataloget fokuseres der på at nytænke og sammentænke processer og organisering inden for digitalisering, så at de digitale løsninger hænger sammen og skaber en smartere hverdag. De udvalgte pointer er samlet op i 10 anbefalinger fra de digitale frontløbere.

Kataloget henvender sig primært til ledelse og beslutningstagere i den almene sektor, som sætter retningen for en helhedsorienteret digital indsats og kan skabe rammerne for at få det til at lykkes, men fungerer også som inspiration til mange andre i den almene og kommunale sektor.

Download inspirationskataloget her!

Desuden har Bygherreforeningen også udgivet publikationen Pejlemærker for Fremtidens Digitale Samarbejde, der giver et bud på fælles pejlemærker og gode råd til at udvikle fremtidens digitale samarbejde. Bag den står en række toneangivende bygherrer i Bygherreforeningens Digitaliseringsudvalg.  Bygherreforeningen har gennemført projektet med støtte fra Boligfonden Kuben.

Download publikationen her!

God læselyst!

IT & Teknologi Beboerinddragelse Effektiv drift Projektledelse & forandring Energi, klima & miljø