De nominerede til de Almene Fagpriser er fundet

Læs mere om dem - og de kommende Almende Fagpriser - her!

De nominerede til de Almene Fagpriser 2017

Efter nøje granskning af ikke mindre end 131 indstillede projekter har fagpanelet valgt at nominere 15 projekter til de Almene Fagpriser 2017.  Disse projekter går nu videre til afstemningen på Almene Boligdage den 17. november, hvor vinderne i de fem kategorier vil blive fundet.

Find de nominerede her! 

De fem kategorier er:

  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Drift
  • Boligsocialt arbejde
  • Beboerdemokrati

De Almene Fagpriser hylder de mange store indsatser og værdiskabende aktiviteter, som foregår i boligorganisationerne overalt i Danmark, som er med til skabe udvikling og inspirere til nye løsninger, så hele branchen udvikler sig.

Stort tillykke til de nominerede!

Projektledelse & forandring