Konference: AKTIVE ERHVERVSUDLJERE

I samarbejde med Ejendomsforeningen Danmark og Områdefornyelse Sydhavnen inviterer KAB på en halvdagskonference den 24. oktober kl. 13-16 med fokus på, hvordan boligforeninger kan koordinere indsatens for erhvevsudlejningen.

Invitation

Kvaliteten af butikkerne i et område, påvirker ikke kun glæden ved at bo der. Den påvirker også ejendommens værdi og i yderste konsekvens økonomien for beboerne, der betaler leje eller sammen ejer ejendommen.

Derfor har KAB sammen med Ejendomsforeningen Danmark og Områdefornyelse Sydhavnen set nærmere på, hvordan almene og private boligforeninger kan lægge en strategi for og koordinere deres indsats for erhvervsudlejningen.

KAB har samlet erfaringer og resultater i publikationen ”Aktive erhvervsudlejere – strategi og koordinering som redskaber” og i guiden ”3 trin til en strategi for handelslivet”. På konferencen kan du få dit eksemplar og møde en række almene, private og kommunale aktører, der vil perspektivere de udfordringer, de står overfor og fokusere på mulige veje til at etablere et godt handelsliv.

Gratis tilmelding - dog senest d. 20. oktober 2017 ved mailen mach@kab-bolig.dk

Nyt AlmenNet udviklingsprojekt på trapperne

KABs projekt er et forprojekt til et kommende AlmenNet udviklingsprojekt om koordineret erhvevsudlejning. Du vil kunne følge projektet på AlmenNet.dk. 

Download

Program

Kl. 13.00 VELKOMST v/ Jens Elmelund, adm.dir. KAB og Mikkel Warming, næstformand AKB, København Kl. 13.10 PROJEKTETS RESULTATER v/ Cecilie Rønnow Eskelund, Konsulent i KAB
-Hvorfor overhovedet interessere sig for erhvervsudlejning?
-Hvordan kan man lægge en strategi og koordinere arbejdet med at forfølge den?

Kl. 13.45 SYDHAVNSMODELLEN – PANELDEBAT
-Hvad er udfordringerne ved at være udlejer og beboer på samme tid?
-Hvad er potentialerne i at samarbejde?

Kl. 14.25 REFLEKSION – HVAD KRÆVER STRATEGISK UDLEJNING AF ADMINISTRATOR? v/ Jonas M. Cohen, Kundechef for AKB, København og Mette Haagensen, Juridisk konsulent i Ejendomsforeningen Danmark

Kl. 14.45 PAUSE

Kl. 15.00 DE VIDERE PERSPEKTIVER – PANELDEBAT
-Hvordan kan kommuner støtte op om handelslivet?
-Hvad kan vi lære af eksisterende samarbejder?

Kl. 15.40 OPSAMLING OG TAK FOR IDAG v/ Jens Elmelund, adm.dir. KAB og Mikkel Warming, næstformand AKB, København

Projektledelse & forandring