Kick off på ATA 2016

Det startede i AlmenNet som et udviklingsprojekt der gik ud på, at uddanne forandringsagenter i den almene sektor (P23). ’Alment Talent Akademi’ hedder den nye uddannelse, udbudt af BL, og talenterne har netop været samlet for første gang. Læs her om tre af deltagerne og deres forventninger.

3 forandringsprojekter

ATA er BL's nyeste tilbud målrettet udviklingsorienterede almene boligorganisationer, der gerne vil i gang med et prioriteret og innovativt forandringsprojekt. Konceptet er allerede udviklet og afprøvet i AlmenNet, hvor det har skabt målbare resultater hos de deltagende boligorganisationer.

Kick off lød på Hotel Scandic i København 11. januar, hvor deltagerne fra en lang række boligselskaber og deres chefer var mødt op til første modul - om forandringsledelse.

Henover de næste 12 måneder skal de 14 deltagere igennem en række discipliner, som klæder dem fagligt på til en række af de store projekter og udfordringer, som boligselskaberne  er i fuld gang med for at effektivisere og optimere drift og organisation.

Uddannelsen er en ambitiøs efteruddannelse for boligselskaber og medarbejdere i den almene sektor, der står overfor nye udfordringer og vil have ekstra vitaminer ind i organisationen.

BL har interviewet tre af deltagerne og deres chefer.

Boligkontoret Fredericia
Direktør Finn Muus og driftchef Steffen Møller Borgbjerg

Brabrand Boligforening
Direktør Susanne Witting og teamkoordinator i udlejningen, Per Gundesen 

Boliggården Helsingør
Direktør Birte Flæng Møller og udlejningsleder Mia Memborg

Læs mere om ATA på bl.dk

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du tage fat i Marie Karkov på mka@bl.dk eller 33762000

Projektledelse & forandring