RENOVER prisen 2014

Frem til mandag den 3. marts 2014 kan renoveringsprojekter, der fortjener særlig anerkendelse, indstilles til RENOVER prisen 2014. Særligt de almene boligorganisationer opfordres til at indstille projekter

Er det ypperste inden for renovering en gammel industribygning, der har fået en ny funktion og løftet hele kvarteret? Eller en kommuneskole, der for få midler har skabt bedre indeklima og reduceret energiforbruget? Frem til mandag den 3. marts kan alle, der har bud på renoveringsprojekter, som fortjener titlen ”Danmarks bedste renovering”, indstille projekter til RENOVER prisen 2014. 

Tilmeld dig RENOVER-nyhedsbrevet

Statslige, kommunale og almene renoveringsprojekter var svagt repræsenteret ved dette års indstillinger. Derfor har de specielt fokus, så de bliver betydeligt bedre repræsenteret i 2014.

”Staten, kommunerne og de almene boligorganisationer administrerer tilsammen mange millioner kvadratmeter bygninger, som udgør en betydelig andel af de fysiske rammer om vores velfærdssamfund. Derfor er det vigtigt, at vi fremtidssikrer de bygninger gennem renovering. Det er vigtigt at få gode eksempler på den form for renovering frem i lyset. Derfor håber vi, at der bliver indstillet flere af sådan nogle projekter,” siger Hans Peter Svendler, direktør i Realdania.

RENOVER prisen er stiftet af Realdania og GI med henblik på at anerkende renoveringsprojekter, der er med til at vise vejen for, hvordan vi bedst løser den store samfundsmæssige opgave, det er at få opdateret den eksisterende bygningsmasse i Danmark. 

Projekter kan indstilles via hjemmesiden www.renover.dk. Projekter, der blev indstillet sidste år, kan indstilles igen i år. De nominerede projekter offentliggøres ultimo juni. Vinderen kåres ved en prisfest den 11. september 2014.  

Læs hele pressemeddelelsen her 

“RENOVER prisen er stiftet af Realdania og GI med henblik på at anerkende renoveringsprojekter.”
Arkitektur & bygningskultur Projektledelse & forandring Energi, klima & miljø Helhedsplaner & fremtidsanalyse