DET GODE BOLIGLIV skyder 2. ansøgningsrunde i gang

Beboere og boligafdelinger kan nu igen søge støtte til projekter, der udvikler og fornyer almene boligområders fælles faciliteter. Realdanias kampagne DET GODE BOLIGLIV har netop åbent op for 2. ansøgningsrunde.

På jagt efter det gode boligliv

Kampagnen sætter fokus på tre temaer, hvor der er brug for at tænke nyt, udforske muligheder og deltage i udviklingen af fremtidens gode boligliv. Det handler om nytænkning af fælles faciliteter for beboerne, forbindelser til naboområder og nyt liv i mindre indkøbs- og lokalcentre. 

"Vores ambition er at styrke det lokale engagement, hvor beboere i samarbejde med arkitekter og rådgivere får skabt projekter, der gøre en forskel i det daglige boligliv og understøtter fællesskabet. Idéen er, at de enkelte projekter med kraft og entusiasme kan vise, hvordan man kan ændre, tilføje og omdanne fællesfaciliteter og nærområder, så de modsvarer fremtidens behov for rum til aktivitet, ro og fred, plads til den enkelte og fælles mødesteder", siger Astrid Bruus Thomsen, projektleder i Realdania.

Læs hele pressemeddelelsen om lanceringen af DET GODE BOLIGLIVs 2. ansøgningsrunde her.

Følg med i udviklingen af de 47 projekter fra 1. runde af Realdanias DET GODE BOLIGLIV-kampagne på Facebook, hvor projekterne har fået deres eget liv her.

“Vores ambition er at styrke det lokale engagement, hvor beboere i samarbejde med arkitekter og rådgivere får skabt projekter, der gøre en forskel i det daglige boligliv og understøtter fællesskabet.”
Astrid Bruus Thomsen, Realdania
Fællesarealer & tryghed Beboerinddragelse Arkitektur & bygningskultur