Konference: Bæredygtighed gennem digitalisering

Kom med den 30. januar 2020 hvor AlmenNet i samarbejde med Transport- og Boligministeriet og Byggeskadefonden inviterer til stor konference i Eigtveds Pakhus i København. Konferencen er for alle - tilmeldingen er åben!

Foto: AlmenNet

Kom med når Transport- og Boligministeriet, Byggeskadefonden og AlmenNet inviterer til konference om digitalisering og bæredygtighed i byggeriet torsdag den 30. januar 2020.

Vil du være med til, at skabe nogle grønnere boliger for fremtidens befolkning? Så er denne konference skabt til dig. Her er får du ny inspiration til dit arbejde med bæredygtigt byggeri, du bliver præsenteret for konkrete digitale værktøjer og du vil få mulighed for, at dele dine erfaringer med kollegaer i branchen.

Tilmeldingen til konferencen er åben for alle interesserede.

Gå direkte til tilmelding her!

Vi har et ansvar

Byggeri udgør en stor andel af hele samfundets energi- og ressourceforbrug. Det er derfor en vigtig opgave at få nedbragt bygningers miljømæssige påvirkning, energiforbrug og ressourceforbrug. En mere bæredygtig tilgang til byggeri kan også nedbringe totalomkostningerne til et byggeri fra opførelse til nedrivning.

Bæredygtigt byggeri efterspørges i stigende omfang af både bygherrer og brugere, og en af nøglerne til fremtidens bæredygtige byggeri er digital. Digitale værktøjer og data kan understøtte, at det bliver lettere at bygge bæredygtigt, samt sikre en bæredygtig og energieffektiv drift.

Derfor inviterer AlmenNet, i samarbejde med Transport- og Boligministeriet og Byggeskadefonden, til en heldagskonference hvor vi dykker ned i fremtidens digitale potentialer for et bæredygtigt byggeri. Konferencen er åben for alle interesserede, men er målrettet ansatte i den almene boligsektor og andre fagfolk der arbejder med byggeri og digitalisering.

På konferencen kan du bl.a. opleve...

Det fulde program offentliggøres snarest. Her er noget af det, du kan opleve på dagen:

Kaare Dybvad
Klimaet står højt på den politiske dagsorden. På AlmenNets konference vil der være mulighed for at høre om, og spørge ind til regeringens aktuelle arbejde med bæredygtigt byggeri, når vi får besøg af boligminister, Kaare Dybvad.


Foto: Kaare Dybvad

Nikolaj Sonne
Du kender garanteret Nikolaj fra DR programmet So ein Ding der løb af stablen mellem 2009 og 2018. Tidligere var han redaktør for gadgetmagasinet Gear og vandt prisen for nationens bedste web-tv tilbage i 2008.

Nikolaj Sonne er ekspert i teknologi, udvikling, databrug og overvågning. Han er én af Danmarks førende IT-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling. Nikolaj Sonne formår, som ingen anden, at formidle levende og underholdende indhold om kunstig intelligens, robotter, blockchain, bitcoins, droner, selvkørende biler og overvågning. Alle kan være med, uanset teknologisk indsigt. Og netop at sikre det sidste, bliver Nikolajs opgave på dagen, hvor han skal styre os sikkert igennem dagens program.


Foto: Nikolaj Sonne

Emma Sarin
Hvordan vil du bo i 20 år? Hvordan vil dine børn og børnebørn leve deres liv, og hvordan vil deres hjem en dag se ud? Det er på tide at finde ud af det.

Det svenske almene boligselskab, HSB har taget et stort skridt ind i fremtiden med deres forsøgsprojekt, HSB Living Lab. HSB Living Lab er en verdensomspændende arena, hvor HSB, i tæt samarbejde med beboere og forskere, udvikler nye måder at opbygge og forme fremtidens liv. Bygningen, der ligger på Chalmers Universitet i Göteborg, er så meget mere end et hus, det er et levende laboratorium, hvor HSB nu kan undersøge beboernes livscyklus på en måde, vi aldrig har kunne før.
Projektchef for HSB Living Lab, Emma Sarin vil gøre os klogere på, hvordan fremtidens boliger bør indrettes.


Foto: Emma Sarin

Preben Gramstrup
I en ny rapport præsenterer Preben Gramstrup fra fm3.dk løsningsforslag og handlingsplaner til at anvende de digitale muligheder for at skabe bedre drift, bæredygtigt vedligehold og optimale tilstandsvurderinger. Derigennem kan der høstes betydelige økonomiske, ressourcemæssige og velfærdsmæssige gevinster

Vi har inviteret Preben til AlmenNets årskonference for at præsentere eksempler og metoder for tilstandsvurderinger og vedligehold, der skaber merværdi på både bygnings- og porteføljeniveau.


Foto: Preben Gramstrup

Endeligt program offentliggøres snart! 

 

Fakta

Sted

Eigtveds Pakhus, Strandgade 25G, 1401 København

Priser

Medlemmer af AlmenNet: 950,-
Øvrige: 1450,-

Tidspunkt

Den 30. januar 2020, kl. 10.00 - 15.30

Tilmelding