Alment Talent Akademi starter igen

Det startede egentlig i AlmenNet og nu uddanner BL dygtige medarbejdere i boligorganisationerne til at gennemføre større forandringsprojekter. De første talenter blev udklækket i 2016 og uddannelsen har fået særdeles god evaluering. Derfor starter den op igen i 2018, med ansøgningsfrist inden jul!

Alment Talent Akademi 2018

Det startede som et udviklingsprojekt i AlmenNet under titlen, "Fra viden til forandring". Projektet tog udgangspunkt i et ønske fra AlmenNets medlemmer om, at uddanne egne in house kompetencer til at gå foran i større forandringsprocesser. Målet var at facilitere bedre, mere effektive og billigere forandringsprojekter i boligorganisationen, som i sidste ende skulle give lejerne mere kvalitet for huslejen. 

Læs mere om ATA på BL's hjemmeside

Uddannelsen viste særdeles gode resultater og blev overtaget og skåret til af BL under navnet, Alment Talent Akademi (ATA). I 2016 blev det første 1-årige uddannelsesforløb gennemført med 14 talenter og deres ledere, som med sig havde et prioriteret og innovativt forandringsprojekt fra egen boligorganisation. Uddannelsen fik en fantastisk god evaluering fra både talenter og ledere. Et af evalueringens fællestræk er, at deltagerne er kommet succesfuldt i mål med deres projekter, og det kan i sidste ende ses på bundlinjen i organisationen.

På BL's hjemmeside kan du læse meget mere, se uddannelsesplanen for 2018, men måske er det mere interessant at starte med at høre, hvad ledere og talenter fik ud af at deltage i 2016.    

Se hvad lederne fortæller om deres udbytte af ATA 2016
Se hvad talenterne fortæller om deres udbytte af ATA 2016

ATA løber af stablen for 2. gang i 2018. Ansøg senest januar 2018!

Har du spørgsmål, så kontakt kontakt Eva Seyffert, 3376 2073,  evs@bl.dk

Er du nysgerrig på uddannelsen, så tilmeld dig ATA-nyhedsbrevet, så er du opdateret frem mod ansøgningsfristen. Tilmeld dig ATA-nyhedsbrevet her

Læs mere om AlmenNets udviklingsprojekt, "Fra viden til forandring" 

“Der er ingen tvivl om, at fordi vi har været med på ATA, er vi ved at skabe en ny kultur omkring projekter.”
Katja Adelhøj Lindblad, udviklingschef, Boligkontoret Danmark
Projektledelse & forandring