Konference: Effektiv drift

Fremtid – forandring – fællesskab!

Kom med og hør hvad bl.a. en VM-guldvinder og en ledelsesguru har af perspektiver på sektorens udfordringer og muligheder den 13. november 2018!

Er du medlem af organisationsbestyrelsen eller er du en del af den administrative ledelse i en almen boligorganisation? Så er denne konference skabt til dig. Her er får du ny inspiration til dit arbejde med at lede organisationen, du får konkrete værktøjer med hjem og du bliver tunet ind på fremtidens effektive drift. Reservér allerede nu datoen den 13. november 2018.

Gå direkte til tilmelding her!

Vi løfter et samfundsansvar
Den almene boligsektor løfter på mange måder et enormt samfundsansvar. Vi sikrer gode boliger, som er til at betale. Det gør vi nu og det skal vi også i fremtiden! Når boligorganisationerne drives effektivt, får beboerne de bedste boliger til en billigere husleje.

Effektiviseringer sikrer de bedste vilkår
Siden effektiviseringsaftalen fra 2016 har boligorganisationerne været på en fantastisk rejse. Der er tænkt innovativt, udviklet nye løsninger og hele organisationer er blevet forandret. Sektoren har i den grad vist vilje til at sikre beboerne de bedste vilkår - det skal vi være stolte af!

Den 13. november tager vi skridtet videre, når vi sammen med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, DriftsNet og BestyrelsesNet inviterer til konference om effektiv drift i den almene sektor. Vi sætter fokus på de mange erfaringer sektoren allerede har gjort OG kigger ind i nogle af de forandringsprocesser, som er afgørende for også i fremtiden at levere tidssvarende og bedre løsninger til beboerne.

Fremtiden kommer med flere forandringer
- og det er en opgave vi skal løfte i fællesskab.  Kom og mød dine valgte og ansatte kollegaer i sektoren, del gode råd og tag et kig ind i fremtiden.

Vi glæder os til at se dig!

 

PROGRAM FOR DAGEN

Velkomst
v/ Rolf Andersson, formand for AlmenNet

Fem skarpe til Alfred Josefsen
Vi præsenterer ledelsesguruen Alfred Josefsen for fem konkrete ledelsesudfordringer fra den almene sektor, som han vil perspektivere og komme med løsningsforslag til.
v/ Alfred Josefsen 

Workshops i mindre grupper
- Konkrete workshops følger -

Frokost

Workshops i mindre grupper
- Konkrete workshops følger -

At sætte sig mål, og nå dem
Den tidligere eliteroer og første kvindelige danske verdensmester i roning sætter gang i eftermiddagen med et inspirerende oplæg om, hvordan du sikrer, at de mål du sætter, bliver nået!
v/ Mette Bloch

Perspektiver fra det private

At skabe en servicekultur
v/ Per W. Hallgren, adm. Direktør i Jeudan A/S

Den sociale bundlinje
v/ Thor Thorsøe, grundlægger af Social Foodies

Fælles plenumdebat

Afrunding – tre perspektiver, tre pointer fra dagen

Snack, snak og vin

 

Fakta

Sted

Experimentarium, Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup

Priser

1.500 kr -
Konferencen er forbeholdt medlemmer af en organisationsbestyrelse eller ansatte i den administrative ledelse i en almen boligorganisation

Tidspunkt

d. 13. november 2018, 9.00-17.00

Kontakt

Tilmelding